Κεντρική Basket League Άρης Νετζήπογλου: Κυνηγούσα το Γκάλη για μια φωτογραφία [vid]

Νετζήπογλου: Κυνηγούσα το Γκάλη για μια φωτογραφία [vid]

Νετζήπογλου

Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε στην εκπομπή pick n roll και το δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή. Ο νεαρός άσος του Άρη αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη νίκη των «κίτρινων» στην Πάτρα επί του Προμηθέα, όσο και για τα πλεονεκτήματα της ομάδας του.

Ακόμα, χαρακτήρισε τους Γιάννη και Θανάση Ανμτετοκούνμπο ως ινδάλματα. Τέλος, αναφέρθηκε και στον Νίκο Γκάλη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποτε τον κυνηγούσε για να βγάλει μια φωτογραφία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νετζήπογλου:

«Δώσαμε το 110% των δυνατοτήτων μας και πήραμε μια μεγάλη νίκη στην Πάτρα. Αδικημένοι από τα παιχνίδια που χάσαμε στον πόντο, αλλά η ομάδα τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι».

Για το τι διαφορετικό έχει ο φετινός Άρης: «Είμαστε όλοι μικροί σε ηλικία, διψάμε όλοι για τη νίκη, δίνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, βγάζουμε ενέργεια».

Για το δεύτερο παιχνίδι στον Άρη που σημείωσε 22 πόντους:

«Με είχε προετοιμάσει ο κόουτς Καμπερίδης και ο Σπυρίδης, περίμενα πως και πως να αρπάξω την ευκαιρία από τα μαλλιά, έδωσα το 100% και αυτό που βγήκε το είδατε. Δεν κατάλαβε εκείνο το βράδυ τι είχε γίνει, είχα τους γονείς μου, χάρηκα για τη νίκη γιατί τη χρειαζόμασταν. Ο μπαμπάς μου, μου είπε «κομμένες οι χαρές, συνεχίζεις τη σκληρή δουλειά».

Για το αν ήταν παρών στα Antetokounbros:

«Με το που είδα τον Γιάννη και τον Θανάση έτρεξα και βγήκα και φωτογραφία μαζί τους. Είναι είδωλα, γιατί δούλεψαν σκληρά και θυσίασαν πολλά πράγματα, όταν τους είδα ανατρίχιασα».

Για την πρώτη εικόνα που είχε από το άθλημα:

«Είχα δει τον μπαμπά μου και είχα πει ότι κι εγώ θέλω να παίξω».

Για τον Νίκο Γκάλη:

«Για μένα είναι τεράστια τιμή να φοράω μια τόσο βαριά φανέλα, όταν μπαίνεις στο γήπεδο είναι τέτοια η αύρα του Γκάλη που όταν βλέπεις ψηλά το ταβάνι ανατριχιάζεις. Έχει τύχει να τον συναντήσω όταν είχε γίνει ένα παιχνίδι και ήταν στο Παλέ, ήμουν πιο μικρός και έτρεξα να βγάλω φωτογραφία μαζί του και έτρεχα μετά στους φίλους μου να τη δείξω, είχα τρελαθεί»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…