Κεντρική NBA Μπιλ Ράσελ για Τέιτουμ: «Σε παρακολουθώ, συνέχισε να δουλεύεις»
NBA

Μπιλ Ράσελ για Τέιτουμ: «Σε παρακολουθώ, συνέχισε να δουλεύεις»

Ράσελ

Ο θρύλος των Σέλτικς και του NBA γενικότερα, Μπιλ Ράσελ, φαίνεται ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του τωρινού ηγέτη τψν Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ. Ο Ράσελ είναι πλέον 87 ετών και η καριέρα του ήταν απλά σπουδαία. Απλά να πούμε ότι κατέκτησε 11(!) πρωταθλήματα και ανακυρήχθηκε 5 φορές MVP του πρωταθλήματος.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Ο νέος ηγέτης της Βοστώνης είναι ο Τέιτουμ και με εντυπωσιακές εμφανίσεις οδηγεί την ομάδα του. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον άλλοτε σέντερ της ομάδας , ο οποίος βρέθηκε και στοπαιχνίδι του TD Garden εναντίον των Λέικερς. Στο συγκεκριμένο ματς ο Τέιτουμ ήταν πάλι εξαιρετικός με 37 πόντους και 11 ριμπάουντ οδηγώντας την ομάδα του σε… περίπατο εναντίον του Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις -μεταξύ άλλων-.

Γενικά κατά μέσο όρο στα προηούμενα τέσσερα παιχνίδια, ο Τέιτουμ μέτρησε 33.5 πόντους συνδυάζοντάς τους με 8.5 ριμπάουντ.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ ο Μπίλ Ράσελ έπλεξε το εγκώμιο του Τέιτουμ παροτρύνοντάς τον ταυτόχρονα να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Από τη μεριά του ο φόργουορντ των Σέλτικς εξέφρασε την εκτίμησή του αποκαλώντας τον «ζωντανό θρύλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…