Κεντρική Basket League Αγώνες Λάρισα – Περιστέρι 63-78: Πέρασε από τη Λάρισα το Περιστέρι

Λάρισα – Περιστέρι 63-78: Πέρασε από τη Λάρισα το Περιστέρι

peristeri larisa jpg

Λάρισα και Περιστέρι αναμετρήθηκαν για την έβδομη αγωνιστική της Basket League. Παρόλο που οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, το Περιστέρι ανέβασε την απόδοσή του σε άμυνα και επίθεση, παίρνοντας μια εύκολη νίκη με 78-63 . Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Μακ Κρι.Λάρισα – Περιστέρι 63-78: «Λάμψη» από Μακ Κρι.

Οι ομάδες ήταν άστοχες στην αρχή, με τον Χάντσον να είναι ο μοναδικός που έβρισκε λύσεις στην αρχή, με πέντε συνεχόμενους πόντους. Παρά το γρήγορο προβάδισμα της Λάρισας, το Περιστέρι ισοφάρισε σε 9-9 στα μέσα της πρώτης περιόδου, με τον Χρυσικόπουλο να έχει τις περισσότερες κατοχές στα χέρια του. Το Περιστέρι έδειχνε να βρίσκει ρυθμό στην αναμέτρηση, ανοίγοντας» τη διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ο Μακ Κρι «πλήγωσε» με buzzer beater τους γηπεδούχους, κάνοντας το 16-22.

Το δεύτερο δεκάλεπτο άρχισε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να διαχειριστούν τη διαφορά. Η Λάρισα, ωστόσο, έπαιζε δυναμικά, κρατώντας τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό. Μεγάλη η διαφορά στα εύστοχα τρίποντα, 1/8 η Λάρισα, 3/9 το Περιστέρι. Το Περιστέρι άρχισε να βρίσκει ανοικτούς χώρους για εύκολους πόντους με τον Πέτεγουεϊ, παίζοντας, ταυτόχρονα, καλύτερη άμυνα. Το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους στο +8 και το 38-30, με τον Πέτεγουεϊ να έχει 11 πόντους και τον Μακ Κρι 10.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον αγώνα να έχει την ίδια εικόνα και τη Λάρισα να προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά. Πράγμα το οποίο κατάφερε, φτάνοντας στους 3 πόντους για το 39-42. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το Περιστέρι είχε την εμπειρία για να κρατήσει τη διαφορά μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, με τον πίνακα να δείχνει 48-54 και τον Μακ Κρι να φτάνει στους 17 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με ψύχραιμες αποφάσεις στην επίθεση να βρουν εύκολους πόντους κάνοντας το 60-50 υπέρ τους, παίρνοντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν χάσει την επαφή με το σκορ, αλλά και με το ματς εν γένει, με τη διαφορά να φτάνει στους 17, πέντε λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Στο τέλος του αγώνα, τίποτα δεν άλλαξε, με το Περιστέρι να παίρνει μια εύκολη, όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, νίκη με 78-63.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
  • vlado giankovic karditsa paok jpg

    Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 97-78

    Καρδίτσα για παραμονή, έστειλε την ΑΕΚ εκτός εξάδας Η Καρδίτσα πραγματοποίησε εντυπωσιακή …
  • 6163928 scaled

    Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

    Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…
  • grant panathinaikos paok jpg

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…