Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ιωνικός: Ραντεβού το… 2022;

Ιωνικός: Ραντεβού το… 2022;

Ιωνικός Σεγούρα

Ο Ιωνικός έχει να ανέβει ένα… βουνό!Η ομάδα της Νίκαιας έχει πλέον εμφανίσει τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού και υπό αυτό το πρίσμα το ματς με τον Ηρακλή δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το ματς με το «Γηραιό» στο Ιβανώφειο, οι Νικαιώτες θα παίξουν εκτός έδρας στο Περιστέρι. Στη συνέχεια, θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς όπου και οι δυο ομάδες θα καίγονται για τη νίκη. Όσο παράδοξο και αν φαίνεται, το γεγονός ότι τελείωσαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, μπορεί να αποτελέσει και βάλσαμο στις πολλές πληγές που άνοιξαν τελευταία.

Μιας και γράφτηκε η λέξη πληγές, υπενθυμίζουμε και τις φήμες περί εξαφάνισης Τσάπα και τη γενικότερη διοικητική αναστάτωση που υπήρξε. Ακόμα, ας μην ξεχνάμε ότι ο Κούρο Σεγούρα έχει μιλήσει για ελλείψεις στο ρόστερ και συγκεκριμένα στις θέσεις των ξένων. Μπορεί ο Τζέρμαν να είναι σε τρομερή κατάσταση και ο Μουσταφά να είναι καθοριστικός σε ορισμένα ματς, ωστόσο ο Ισπανός κόουτς, θέλει σίγουρα έναν καλό φόργουορντ.

Με την αυγή του 2022, ο Ιωνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά και την αδύναμη Λάρισα στο κλειστό του «Πλάτωνα». Έτσι με βάση όλα τα παραπάνω το «Αστέρι» μπορεί να κάνει σεφτέ στις νίκες κόντρα στους Θεσσαλούς.

Τα δύσκολα είναι εδώ ακόμα μια φορά για τον Ιωνικό…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…