Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γκίκας: «Είμαστε πεπεισμένοι και… τσαμπουκαλεμένοι»

Γκίκας: «Είμαστε πεπεισμένοι και… τσαμπουκαλεμένοι»

nikos gkikas ellada ethniki

Έτοιμοι για την αυριανή μάχη με τη Λευκορωσία είναι οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών, όπως δήλωσε ο Νίκος Γκίκας. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε ότι θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια, για να διορθώσουν την κακή ήττα της πρεμιέρας από τη Μεγάλη Βρετανία.

Αναλυτικά:

«Αν και είχαμε λίγο χρόνο θεωρώ πως έχουμε δουλέψει καλά. Ξέρουμε κι αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο κρίσιμο είναι το αυριανό παιχνίδι. Κάναμε μια κακή ήττα και πρέπει να τη διορθώσουμε ξεκινώντας από αύριο. Έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, κάναμε κάποιες κακές επιλογές στην άμυνα, πληρώσαμε όλα όσα δώσαμε και από εκεί και πέρα το μομέντουμ πέρασε στη Μεγάλη Βρετανία. Οι πρώτοι που είμαστε απογοητευμένοι είμαστε εμείς, γιατί ξέρουμε ότι όταν παίζεις για την Εθνική ομάδα πρέπει να κερδίζεις. Είμαστε πεπεισμένοι και… τσαμπουκαλεμένοι ότι θα μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια, να δείξουμε ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους και ό,τι έγινε ήταν μια κακή παρένθεση.

Αν είμαστε σοβαροί στα επόμενα ματς, η ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία μπορεί να μη μετρήσει καν. Στα παράθυρα όποιος δεν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να χάσει εύκολα. Από εδώ και πέρα πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να πηγαίνουμε ξεκάθαρα για να κερδίζουμε. Η ήττα στο Νιούκαστλ ήταν περισσότερο κομμάτι παικτικό και όχι προπονητή, αλλά σίγουρα η παρουσία του κόουτς Μανωλόπουλου θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε την Κυριακή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…