Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 43-68: Διασυρμός για τους Τούρκους

Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 43-68: Διασυρμός για τους Τούρκους

Φενέρ Αρμάνι Σιλντς Μήτογλου e1636744365821 820x490 1 jpg

«Πόνεσαν» τα μάτια όλων όσων είδαν αυτή τη Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα μία εβδομάδα μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 68-43 από την Αρμάνι Μιλάνο για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Κάκιστο ματς από την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τη διαφορά να ξεπερνά τους 30 πόντους υπέρ της Αρμάνι, η οποία μάλιστα έριξε ταχύτητα στο τελευταίο 10λεπτο. Κάτι το οποίο αν δεν θα είχε συμβεί θα μιλάγαμε για ακόμη πιο οδυνηρή ήττα.

Η εικόνα της αναμέτρησης φαίνεται μόνο από το γεγονός πως η Φενέρ σκόραρε μόλις 3 πόντους στο πρώτο 10λεπτο, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της στη διοργάνωση. Βέβαια, ανάλογο αρνητικό ρεκόρ έκανε και η ομάδα του Μεσίνα, σημειώνοντας μόλις 6 πόντους στην τελευταία περίοδο, εκεί όμως όπου τα πάντα είχαν κριθεί.

Η Αρμάνι πήρε από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα, κάνοντας ότι ήθελε μέσα στο παρκέ, παίρνοντας προβάδισμα κοντά στους 30 πόντους, το οποίος έχασε μόνο στο τέλος, όταν ήταν εξαιρετικά άστοχη και εκείνη στην επίθεση.

Κορυφαίος για τους Μιλανέζους ο Σιλντς με 13 πόντους, ενώ 11 σημείωσε ο Ντατόμε σε 25:11 και 18:21 λεπτά αντίστοιχα. Από την άλλη μοναδικός διψήφιος ο Χένρι με 12 πόντους σε 28:59… Τέλος, θετικός ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 9 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…