Κεντρική Β' Εθνική Δούκας: Τέλος ο Αγγέλου

Δούκας: Τέλος ο Αγγέλου

Δούκας

Ο Δούκας έλυσε τη συνεργασία του με τον Κώστα Αγγέλου σε ότι αφορά στο ανδριό τμήμα της ομάδας. Ωστόσο παραμένει ως τεχνικός διευθυντής στις υποδομές του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου μας γνωστοποιεί την απόφασή της να προχωρήσει σε αλλαγές στην στελέχωση του προπονητικού team της ανδρικής ομάδας και σχετικές ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν αργότερα μέσα στην ημέρα…

Ωστόσο, επειδή ο μέχρι χθες head coach της ομάδας, Κώστας Αγγέλου, δεν είναι απλά ένας προπονητής μπάσκετ που συνεργάστηκε με τον ΑΣΕΔ αλλά ένα κεφάλαιο, ένας άνθρωπος του Συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια ο οποίος στήριξε όσο ελάχιστοι το μπασκετικό τμήμα – από τις ακαδημίες του μέχρι και την ανδρική ομάδα – η θέση του βρίσκεται εντός της οικογένειας των «μπλε».

Για το λόγο αυτό, του έχει ήδη προταθεί να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στις ομάδες υποδομών και ακαδημιών του τμήματος, ένας ρόλος τεράστιας σημασίας και ευθύνης για ένα σωματείο που επενδύει στις υποδομές του και πρωταγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΑΕΝΚ: Με Λαδικό και τη νέα σεζόν (pic)

Συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΝΚ ο Λαδικός Η ΑΕΝΚ ξεκινάει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν…