Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Χουγκάζ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο ο κόσμος μας»

Χουγκάζ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο ο κόσμος μας»

nikos chougaz ionikos

Ο Ιωνικός μετά τη μεγάλη νίκη στο FIBA Europe Cup στρέφει το βλέμμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Νίκαιας αντιμετωπίζει το Λαύριο εντός έδρας και ο Νίκος Χουγκάζ ανέφερε ότι ο κόσμος τους τους δίνει έξτρα κίνητρο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του:

«Μετά από δύο αγώνες εκτός έδρας επιστρέφουμε στην έδρα μας, στο κλειστό του «Πλάτωνα» με άλλη ψυχολογία. Τα δύο διπλά στο Λαύριο για την Stoiximan Basket League και στην Αμβέρσα για το FIBA Europe Cup μας έδωσαν μεγάλη ψυχολογία.
Αυτές οι νίκες, που έρχονται μέσα από δυσκολίες, σε βοηθούν και σε φέρνουν ακόμα πιο κοντά με τους συμπαίκτες σου.

Στο παιχνίδι με το Λαύριο χάσαμε νωρίς τον Κωστή Γόντικα, που τραυματίστηκε. Αυτό δεν μας πτόησε και δεν επηρεαστήκαμε. Παλέψαμε και φύγαμε νικητές. Στην Αμβέρσα ούτε ο αρχηγός μας, ο Γιάννης Αθηναίου, αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων, αλλά δεν τα παρατήσαμε.

Καταφέραμε να γυρίσουμε από το -15 και αυτό δείχνει ότι είμαστε μια ομάδα που δύσκολα κανείς κάποιος θα κερδίσει. Πλέον έχουμε αφήσει πίσω μας αυτές τις νίκες και έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας στην έδρα μας.

Σεβόμαστε απεριόριστα τον Προμηθέα, όπως κάθε άλλη ομάδα, αλλά όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας έχουν ένα παραπάνω κίνητρο. Να κερδίσουμε για να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας που έρχονται στο γήπεδο για να μας στηρίξουν με τη φωνή τους.

Ο κόσμος έχει επιστρέψει στα γήπεδα και έχει φανεί πόσο σημαντικός είναι. Θα ήθελα να σας ζητήσω και μια χάρη.

Επειδή δεν έχουν «ξεμπερδέψει» από τον covid 19 να μην ξεχνάτε να φοράτε τη μάσκα σας και να τηρείται τις αποστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να σας έχουμε στο πλευρό μας και θέλουμε να σας έχουμε συνέχεια στο πλευρό μας.

Αυτά για την ώρα…

Τα λέμε στο γήπεδο το Σάββατο, σας περιμένω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…