Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Χαραλαμπίδης: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη»

Χαραλαμπίδης: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη»

Χαραλαμπίδης

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αμέσως μετά το διασυρμό του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Νόβα. Ο εκ των συνεργατών του Δημήτρη Πρίφτη, αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για τη ντροπιαστική εμφάνιση του «τριφυλλιού».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά το μέλος του τεχνικού επιτελείου των «πρασίνων», αν μιλήσει κάποιος για τακτική θα χαθεί το νόημα. Τέλος, για τη συνέχεια, σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να σκύψει το κεφάλι και να συνεχίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης:

Για το αποτέλεσμα: «Είναι δύσκολο βράδυ, αν μιλήσουμε για τακτική θα χάσουμε όλο το νόημα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτή την εμφάνιση. Να κάνουμε μια ενδοσκόπηση να δούμε που βρισκόμαστε και που πρέπει να πάμε. Αν μείνουμε στο τακτικό κομμάτι θα χάσουμε την αίσθηση. Ο Ερυθρός πάλεψε αμυντικά εμείς όχι».

Για την έλλειψη ενέργειας: «Είναι όλα μαζί. Υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης και σκέψης. Συντρέχουν πολλά, πήγαν όλα στραβά».

Για τη συνέχεια: «Αυτή η εικόνα δεν αρμόζει σ’ αυτή την ομάδα και την ιστορία. Πρέπει ταπεινά να σηκώσουμε κεφάλι. Έχει να κάνε με το αγωνιστικό με στάσεις και συμπεριφορές. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…