Κεντρική ΝΒΑ_ Bulls – Dallas Mavericks 117-107: Ο Ντόνσιτς τα έσπασε οι «Ταύροι» νίκησαν

Bulls – Dallas Mavericks 117-107: Ο Ντόνσιτς τα έσπασε οι «Ταύροι» νίκησαν

Bulls Dallas

Οι Bulls υποδέχθηκαν τους Dallas Mavericks στο πλαίσιο του 11ου αγώνα τους για το NBA. μέσα στο σπίτι των «τάυρων» ο Λούκα Ντόνσιτς δε βρέθηκε σε τόσο καλή βραδιά. Ο νεαρός αστέρας από τη Σλοβενία, πέτυχε μεν 20 πόντους, ωστόσο το 6/18 σουτ συνολικά ήταν ένας από τους παράγοντες που κόστισαν στην ομάδα του.

Οι ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ από την αρχή του αγώνα. Μάλιστα το Ντάλας πήρε και το πρώτο δεκάλεπτο μόλις για ένα πόντο, νικώντας 33-32. Ωστόσο οι Bulls κατάφεραν να παίρνουν μικρές διαφορές κάτω από 10 πόντους και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 61-54.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά και μάλιστα έκλεισαν το τρίτο δωδεκάλεπτο, έχοντας προβάδισμα 15 πόντων. Στην τελική ευθεία του αγώνα η εικόνα δεν άλλαξε ουσιαστικά. Έτσι οι Ταύροι από το Σικάγο, πήραν τη νίκη, φτάνοντας σε ρεκόρ 8 νικών και 3 ηττών. Οι Μάβερικς έχουν ρεκόρ 7-4 και είναι και αυτοί σε τροχιά πλέι οφς.

Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Ζακ Λαβιν με 23 πόντους, ενώ άλλους 21 έβαλε ο Λόνζο Μπολ. Από το Ντάλας, ξεχώρισε ο Πορζίνγκινς με 23 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Για να δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα πατήστε εδώ.

Τα δωδεκάλεπτα: 32-33, 61-54, 95-80, 117-107

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το Bulls – Mavericks

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…