Κεντρική Basket League Απόλλωνας Πατρών: “Το πρώτο βήμα έγινε, στόχος η οριστική δικαίωση”

Απόλλωνας Πατρών: “Το πρώτο βήμα έγινε, στόχος η οριστική δικαίωση”

Απόλλωνας Πατρών κρούσμα

Στο ΑΣΕΑΔ θα προσφύγει και ο Απόλλωνας Πατρών, προκειμένου να διαγραφεί η ποινή της αφαίρεσης ενός βαθμού, λόγω του ότι παρουσίασε εκπρόθεσμό φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Να θυμίσουμε, ότι νωρίτερα η αθλητική δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού από την ομάδα.

Όπως αναφέρει η ομάδα στα social media “το πρώτο βήμα, στόχος η οριστική δικαίωση” και ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να εξαλειφθεί η ποινή.

Αναλυτικά:

“Η στάση και η θέση μας από την αρχή που προέκυψε το θέμα με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ ήταν και παραμένει ξεκάθαρη! Και τότε είχαμε τονίσει και το επαναλαμβάνουμε ότι γίνει αυτό που πρέπει για να συμμετάσχει η ομάδα χωρίς πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο φάκελος μας ήταν πλήρης και αυτό επιβεβαιώθηκε από την Αθλητική Δικαστή. Απλώς χαρακτηρίστηκε εκπρόθεσμος για αυτό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση έγινε το πρώτο βήμα, στόχος είναι η οριστική δικαίωση. Το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να εξαλειφθεί η ποινή που επέβαλε η Αθλητική Δικαστής. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι για την οριστική δικαίωσή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Χριστόπουλος: «Μείναμε ενωμένοι και παλέψαμε»

Μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Προμηθέας νίκησε την ΑΕΚ,…