Κεντρική Β' Εθνική Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου: «Αξιολογήσαμε το έργο του Παπαδάτου, δεν κάναμε παρέμβαση» [pic]

Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου: «Αξιολογήσαμε το έργο του Παπαδάτου, δεν κάναμε παρέμβαση» [pic]

Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου

Αντίθετη άποψη από τον πρώην – πλέον- προπονητή της ομάδας έχει η διοίκηση του Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου. Οι Φαληριώτες, απάντησαν στις αιχμές που άφησε ο Αλέξης Παπαδάτος για παρέμβαση στο έργο του.

Όπως τονίζουν σε επίσημη ανακοίνωση τους υπάρχει διαφορά απόψεων μεταξύ των δυο πλευρών για τη διαχείριση της ομάδας μπάσκετ ανδρών. Τελος, τονίζουν ότι δεν έγινε παρέμβαση στο έργο του Παπαδάτου, αλλά αξιολόγηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου

«Η διοίκηση του Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Αλέξη Παπαδάτο. Η διαφορά απόψεων σε κάποια θέματα που αφορούσαν τη διαχείριση της αντρικής ομάδας κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ώθησαν τη Διοικούσα Επιτροπή να αποδεχτεί την παραίτηση του coach Παπαδάτου.

O Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου ευχαριστεί τον coach για την ανεκτίμητη προσφορά του σε αυτά τα 3 χρόνια κοινής πορείας αλλά και για την συμβολή του στην άνοδο του συλλόγου στη Β’ εθνική.

Λυπούμαστε, ωστόσο, σχετικά με τις δηλώσεις του για παρέμβαση στο έργο του, καθώς κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και δεν έγινε, καθότι ο σεβασμός προς το πρόσωπό του είναι δεδομένος αλλά δεδομένη επίσης είναι και η κριτική αξιολόγησης που οφείλει να γίνεται από τη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως παρέμβαση στο έργο και στις επιλογές του που είναι δική του ευθύνη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κεκλεισμένων των θυρών το Αιγάλεω – Πανελευσινιακός

Το Αιγάλεω θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό χωρίς τον κόσμο του Χωρίς την παρουσία κόσμου θ…