Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη Βιντσιλαίου στο ebasket.gr: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος»

Βιντσιλαίου στο ebasket.gr: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος»

Βιντσιλαίου

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο πλαίσιο  της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται το «τριφύλλι» στις 17:45 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένα 24ωρο πριν το τζάμπολ η Αγγελική Βιντσιλαίου μοιράστηκε αποκλειστικά στο ebasket.gr τις σκέψεις της για την αυριανή αναμέτρηση. Η 23χρονη γκαρντ αναφέρθηκε στο Eurocup, την Εθνική και στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Για το αυριανό ντέρμπι«αιωνίων» η Βιντσιλαίου τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Διαθέτει πάρα πολύ καλές παίκτριες όπως κι η ομάδα μας άλλωστε. Τα ντέρμπι αυτά συνήθως κρίνονται στο ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη και ποιος είναι καλύτερα προετοιμασμένος κυρίως πνευματικά».

Για τον πρόωρο αποκλεισμό από το Eurocup επισήμανε: «Η συμμετοχή για την ομάδα μας στο Eurocup ήταν μια πολύ καλή εμπειρία κι εφόδιο για το μέλλον. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι είμαστε στον δυσκολότερο όμιλο αλλά θεωρώ ότι δείξαμε καλά στοιχεία. Kάναμε μια νίκη κι έχουμε έναν ακόμα αγώνα στην έδρα μας που θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε».

«Φυσικά έχουμε ξαναπεί πως μας δίνουν μεγάλη ώθηση κι τους ευχαριστούμε πολύ. Οι οπαδοί έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με αυτό το τμήμα κι χαιρόμαστε παρά πολύ που είναι πάντα στο πλευρό μας», ήταν τα λόγια της για τους φιλάθλους της ομάδας της.

Για την Εθνική και το νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή, η γκαρντ του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Η εθνική έκανε δύο μεγάλες νίκες ιδιαιτέρως η νίκη στην έδρα της Αγγλίας μας έχει φέρει κοντά στον στόχο. Είναι ακόμα νωρίς ωστόσο να πούμε οτιδήποτε. Θέλω να «μεγαλώσω» μπασκετικά μέσα από την εθνική και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μου ζητήσουν οι προπονητές μου το σύνολο.

Τέλος, για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ανεφέρε: «Ο Ολυμπιακός φέτος κάνει αρκετά καλή ευρωπαϊκή πορεία. Πιστεύω ότι κι ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο του και θα καταφέρει μεγάλες νίκες στη συνέχεια. Τα ντέρμπι είναι παιχνίδια με ειδικό βάρος . Νομίζω στο συγκεκριμένο ματς βγήκαν μπροστά οι προσωπικότητες του Παναθηναϊκού και γι’αυτό ήρθε η σπουδαία αυτή νίκη για την ομάδα και τον κόσμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…