Κεντρική Basket League Σχίζας: «Κόντρα στην ΑΕΚ θα δώσουμε το 100%»

Σχίζας: «Κόντρα στην ΑΕΚ θα δώσουμε το 100%»

Άρης

Ο Σταύρος Σχίζας έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ένωση στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ο αγώνας θα γίνει στις 20:00 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

O αρχηγός του Άρη, μολονότι είναι τραυματίας , έδωσε το σύνθημα της νίκης για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σταύρος Σχίζας:

«Τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Κόντρα στην ΑΕΚ θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε και μας έχει λείψει.

Πιστεύω ότι πετυχαίνουμε την ΑΕΚ σε καλή συγκυρία για μας. Είναι εν μέσω αλλαγών παικτών και έχει τραυματισμούς. Πάνω κάτω είναι στην ίδια φάση με εμάς, που επίσης έχουμε τραυματισμούς. Είμαι εκτός εγώ, ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ο Όμηρος Νετζήπογλου, στον οποίο θέλω να ευχηθώ ολόψυχα περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα στο παρκέ.

Είμαστε δύο ομάδες που βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση. Ψάχνουμε τα πατήματα και τον ρυθμό μας και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, όπως όλες φέτος στην Stoiximan Basket League, κάτι που αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των πρώτων τριών αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, να ξεκινήσουμε από την άμυνα και μέσα απ’ αυτήν να βρούμε και τον ρυθμό μας στην επίθεση, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Εγώ μπήκα στο πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα, έκανα τρεις προπονήσεις με την ομάδα και στην τρίτη είχα μία ενόχληση. Αυτό με φρέναρε κάπως. Ελπίζω ότι από τη Δευτέρα θα μπορέσω να είμαι τουλάχιστον στο 80%».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…