Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρίφτης: «Παίξαμε κακή άμυνα στον Οκόμπο»

Πρίφτης: «Παίξαμε κακή άμυνα στον Οκόμπο»

Πρίφτης

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Βιλερμπάν με 14 πόντους διαφορά και σκορ 84-70. Ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Πρίφτης, σχολίασε τι πήγε στραβά για την ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε ότι οι Αθηναίοι ήταν άστοχοι επιθετικά, αλλά και παράλληλα κακοί αμυντικά. Τέλος ο προπονητής των «πρασίνων» εμφανίστηκε προβληματισμένος για τα 19 λάθη στα οποία υπέπεσε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρίφτης στη Συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κάναμε την προσπάθειά μας. Τα βασικά μας προβλήματα ήταν αμυντικά στο 1vs1 κόντρα στον Οκόμπο, που ήταν στη βραδιά του και τα έβαλε όλα, αλλά και στις κρίσιμες στιγμές που η Βιλερμπάν έβαλε δύσκολα και σημαντικά τρίποντα. Από την άλλη πλευρά, ήμασταν κακοί στο σουτ και αυτό μας κόστισε.

Υπήρχαν σουτ που έπρεπε να βάλουμε και δεν τα καταφέραμε, είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο. Επίσης, κάναμε λάθη και αυτό τους έδωσε εύκολους πόντους. Θα έλεγα πως στην επίθεση αυτά ήταν τα δύο βασικά μας προβλήματα: τα χαμένα τρίποντα και τα λάθη.

Φυσικά, συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν που έπαιξε σταθερά και αποφασιστικά, με συνέπεια. Δεν είναι τυχερά τα αποτελέσματά της μέχρι σήμερα».

Για τα 19 λάθη του Παναθηναϊκού: «Ήταν 3 ή 4 επιθετικά φάουλ, τα οποία τα χρεώνουν στους παίκτες. Ήταν και κάποια τραβηγμένα σφυρίγματα στα επιθετικά φάουλ. Το παιχνίδι είχε επαφή και κορμιά. Σε όλες τις διαδρομές στην επίθεση έπρεπε να παρακάμψεις κάποια κορμιά.

Το ματς είχε ταχύτητα και επαφή. Και εμείς ήμασταν πολύ κακοί σε αυτό το κομμάτι, παθητικοί και δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε.

Επίσης, στο πρώτο ημίχρονο δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα φάουλ μας σε κάποιες στιγμές. Κάνουμε προσπάθεια, τα παιδιά προσπαθούν, όλοι προσπαθούν. Όπως είπα και την προηγούμενη φορά κάποια πράγματα πάνε με τον δικό τους ρυθμό, όχι αυτόν που θα θέλαμε. Πρέπει να κάνουμε υπομονή».

The post Πρίφτης – «Παίξαμε κακή άμυνα στον Οκόμπο» appeared first on overfm.gr.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…