Κεντρική Μην το χάσεις Πασκουάλ: «Η ΤΣΣΚΑ έχει τα πάντα, όμως πάμε για τη νίκη»

Πασκουάλ: «Η ΤΣΣΚΑ έχει τα πάντα, όμως πάμε για τη νίκη»

Πασκουάλ

Ιδανικά έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Ζενίτ. Σε ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής με συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια τα έχει καταφέρει περίφημα με 2/2. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψει εντός Ρωσίας για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (12/10 20:00).

Το έργο των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ είναι πολύ δύσκολο απέναντι στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ, κάτι που επισήμανε και ο ίδιος ο Πασκουάλ σε δηλώσεις του. Όμως, υπάρχει πίστη για το σπουδαίο «διπλό» και το 3/3 συνολικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Η ΤΣΣΚΑ έχει τα πάντα: Εκπληκτική ποιότητα, παίκτες που μπορούν να παίξουν σε διάφορες θέσεις. Έπαιξαν πολύ καλά στο τελευταίο παιχνίδι με την Εφές, την οποία κέρδισαν στην έδρα της, ενώ παράλληλα έχουν έναν πολύ καλό προπονητή. Όταν αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες, με τέτοια ποιότητα, αμυντικά και επιθετικά, πρέπει να κάνουμε τα πάντα τέλεια, αν θέλουμε να κερδίζουμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι ψηλότερη ομάδα από εμάς. Μέχρι τώρα τα πηγαίνουμε πολύ καλά και θα θέλαμε να συνεχίσουμε έτσι. Δύο εκτός έδρας νίκες είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Πηγαίνουμε στην Μόσχα με κίνητρο, ενθουσιασμό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε Μην το χάσεις

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…