Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» ο Φέρελ, απομένουν οι ανακοινώσεις

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» ο Φέρελ, απομένουν οι ανακοινώσεις

Yogi Ferrell Panathiniakos

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε και έκλεισε έναν σπουδαίο παίκτη για τον άσο, τον Γιόγκι Φέρελ, έναν παίκτη με χρόνια εμπειρία στο ΝΒΑ…

Σπουδαία κίνηση είναι κοντά να κάνει ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με τον Γιόγκι Φέρελ, έναν παίκτη που έρχεται για να γίνει ο βασικός Point Guard του Τριφυλλιού.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε, με τις τελευταίες πληροφορίες στον Over FM 104.9 που σας μεταφέρουμε, απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Ο παίκτης έχει κλείσει τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους και έρχεται για να δώσει σημαντικές λύσεις στον άσο, εκεί που έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιόγκι Φερέλ έχει αγωνιστεί σε 259 ματς στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μπρούκλιν Νετς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντάλας Μάβερικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, έχοντας κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 42% εντός παιδιάς και 37% στα τρίποντα.

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού. Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία με τη σειρά της προσπαθούσε να τον κάνει δικό της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…