Κεντρική Basket League Άρης Ώρα απόφασης για Φίνκε

Ώρα απόφασης για Φίνκε

finke

O Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κολοσσό και “πλήρωσε” κυρίως το κακό τρίτο δεκάλεπτο. Είναι δεδομένο πως ήταν μια “κακή” ήττα για τους “κίτρινους”, όπως δεδομένο είναι πως η ομάδα θα χρειαστεί… υπομονή. “Φτιάχτηκε” με δύσκολες συνθήκες που έπρεπε να ξεπεραστούν, όπως τα ban και με χαμηλό μπάτζετ. Ως εκ τούτου, έγιναν επιλογές παικτών από μια συγκεκριμένη δεξαμενή αθλητών

Ο Φίνκε είναι από τους καλαθοσφαιριστές του ρόστερ που μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Είναι ένας παίκτης που κυρίως προσπαθεί να “χτυπήσει” έξω από το “ζωγραφιστό”. Σε εκείνο το χρονικό σημείο που αποκτήθηκε ο Φίνκε, δεν ήταν εύκολο να αποκτηθεί ένας “ψηλός” που θα ταίριαζε στα “θέλω” της ομάδας, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Οπότε, επιλέχτηκε ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή.

Το συμβόλαιο του Φίνκε είναι μηνιαίο, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας ολοκληρώνεται και θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει με τον συγκεκριμένο αθλητή. Ερευνα για σέντερ γίνεται εδώ και καιρό, αλλά θα πρέπει ο “εκλεκτός” -εκτός από τα όποια αγωνιστικά στοιχεία πρέπει να έχει- να αποτελεί και μια οικονομική λύση. Αν δεν βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την front line, αναγκαστικά θα πάρει παράταση η παρουσία του Φίνκε στον Άρη. Σε διαφορετική περίπτωση, αν “κλείσει” άμεσα ένας “ψηλός”, θα ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον πρώην παίκτη του Ηρακλή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…