Κεντρική Basket League Ολυμπιακός: Το αύριο «ανήκει» στον Ιωσήφ Κολοβέρο

Ολυμπιακός: Το αύριο «ανήκει» στον Ιωσήφ Κολοβέρο

Ιωσήφ Κολοβέρος 820x490 1 jpg

Ο Ιωνικός επικράτησε στη παράταση του Άρη με 93-83. Το νέο αίμα οδήγησε τους Νικαιώτες σε μία σπουδαία νίκη, κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Αυτός που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του ήταν ο Ιωσήφ Κολοβέρος. Ο 19χρονος γκαρντ έκανε «όργια» στην αναμέτρηση με τον Άρη και είναι απολύτως λογικό να συζητιέται το όνομά του.

Ένας παίκτης που δόθηκε δανεικός στους Νικαιώτες από τον Ολυμπιακό, να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει στο Πειραιά πιο έτοιμος. Αυτή την ευκαιρία δείχνει ότι θέλει να την εκμεταλλευτεί ώστε να βρει ρόλο στους «ερυθρόλευκους».

Την περσυνή αγωνιστική περίοδο ο νεαρός γκαρντ αγωνίστηκε με την αναπτυξιακή του Ολυμπιακού. Φέτος με  τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στην Α1 πάρθηκε η απόφαση να δοθεί δανεικός στον Ιωνικό. Ο λόγος προφανές. Να πάρει χρόνο συμμετοχής, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 και να δοκιμάσει τις αντοχές του σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο.

Ο Ιωσήφ Κολοβέρος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ιωνικού στην αναμέτρηση με τον Άρη. Είχε σε 35:19 λεπτά συμμετοχής 23 πόντους με 5/8 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 1/2 βολές, ενώ είχε επίσης 6 ριμπάουντ (5 αμυντικά, 1 επιθετικό), 4 ασίστ, 1 τάπα και 2 κερδισμένα φάουλ, ενώ είχε και 25 πόντους στο σύστημα ranking.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν στο ταλέντου του Ιωσήφ Κολοβέρου και θέλουν να τον δουν ως… ο «νέος» Σλούκας. Είναι υπό στενή παρακολούθηση από τον ίδιο τον Γιώργο Μπαρτζώκα και σίγουρα νοιώθει ικανοποίηση με την πρόοδο του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …