Κεντρική Basket League Λαρεντζάκης – Μια εντυπωσιακή φάση και μια υπόσχεση [vid]

Λαρεντζάκης – Μια εντυπωσιακή φάση και μια υπόσχεση [vid]

Λαρεντζάκης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στη Μπασκόνια. Μάλιστα, ο γκαρντ των Πειραιωτών συμμετείχε και σε μία εντυπωσιακή φάση.

Αρχικά ο Κύθνιος άσος, έκλεψε τη μπάλα και κατόπιν την πέταξε στο Σλούκα χωρίς να βλέπει, δημιουργώντας δευτερεύοντα αιφνιδιασμό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Twitter

Ακόμα, ο Λαρεντζάκης με μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ. Εκεί, αφού τόνισε ότι ματς με τους Βάσκους πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα, σχολίασε το «πείραγμα» που δέχεται από τον φίλο του, άλλοτε συμπαίκτη και νυν παίκτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μαυροειδή.

Μάλιστα  ο Λαρεντζάκης, δίνει στον έμπειρο σέντερ μια… «γλυκειά» υπόσχεση.

Διαβάστε αναλυτικά το blog του Λαρεντζάκη:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν, με υγεία!

Μετά από δύο χρόνια επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν κρύβω τη χαρά μου για αυτό. Στο πρώτο μας παιχνίδι αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, μια πολύ καλή ομάδα, με ένα πολύ καλό σύνολο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε το πλάνο του κόουτς, ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στην λίγκα, όπως κάναμε και στην Ευρωλίγκα.

Χθες επικρατήσαμε άνετα της Μπασκόνια. Χαρήκαμε πάρα πολύ για τη νίκη και την εμφάνιση. Κάναμε ομαδική δουλειά και φέραμε εις πέρας την αποστολή μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, όμως, εμείς τις αποφύγαμε.

Δεν θα μείνουμε, όμως, άλλο σε αυτή τη νίκη, γιατί ακόμη είναι νωρίς και μπροστά μας έχουμε πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα. Έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας την αναμέτρηση με τους Ισπανούς και έχουμε στρέψει όλο μας το ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για εμένα είναι ιδιαίτερο ματς, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω ως αντίπαλος την ΑΕΚ από τότε που έλυσα τη συνεργασία μου με την ομάδα. Επίσης, θα βρεθώ αντίπαλος με έναν πολύ καλό μου φίλο, τον Μαυροειδή.

Ο Δημήτρης με πειράζει συνεχώς για το μεταξύ μας παιχνίδι, όμως, δεν βάλαμε κάποιο στοίχημα, γιατί δεν μου αρέσει να στοιχηματίζω. Αν κερδίσουμε, όμως, θα περάσω από το μαγαζί του στο Περιστέρι, το «Jerry’s», για κερασμένο γλυκάκι!»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…