Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αγγελόπουλος: «Μετά από 97 χρόνια έχουμε μόνιμη έδρα»

Αγγελόπουλος: «Μετά από 97 χρόνια έχουμε μόνιμη έδρα»

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λάρισα στο νέο της γήπεδο, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, και ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το νέο «κιτρινόμαυρο» σπίτι.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέφερε σχετικά στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι πολύ συγκινητικό αυτό, μετά από 97 χρόνια να αποκτήσουμε μια μόνιμη έδρα. Ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ, ξοδέψαμε πάρα πολλά χρήματα, πάρα πολύ χρόνο. Απίστευτη η ταλαιπωρία με την γραφειοκρατία, αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε και είμαστε σήμερα εδώ.

Είμαστε σε μια περιοχή που έχει πάρα πολλούς φίλους της ΑΕΚ, εδώ θα χτίσουμε το κοινό μας. Στην τελική του μορφή θα το δούμε σε τρεις με έξι μήνες σε ό,τι αφορά στην αρένα. Έχουμε επίσης σχέδια για τον περιβάλλοντα χώρο, θα γίνει κι εκεί μια επένδυση. Δημιουργούμε στην ουσία ένα νέο προορισμό. Το γήπεδο είναι το τελευταίο από τα πράγματα που είχαμε υποσχεθεί να κάνουμε.

Η ομάδα μας, όπως ξέρετε, τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχει προσφέρει τα περισσότερα απ’ όλους στο ελληνικό μπάσκετ. Έχουμε φέρει τους δυο τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα, έχουμε χρηματοδοτήσει δύο διεθνείς διοργανώσεις, που δεν το έχει κάνει κανείς άλλος στην Ελλάδα, που προέβαλλαν τη χώρα. Μέσα σε συνθήκες κορονοϊού και lockdown δεν κάναμε πίσω και προχωρήσαμε την επένδυση για το γήπεδο. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, τόσο για την ομάδα μας όσο και για το ελληνικό μπάσκετ.

Το αγωνιστικό θα μας απασχολήσει σίγουρα. Έχουμε στο πλάνο να κάνουμε κάποιες κινήσεις, είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Ξεκινήσαμε όχι και τόσο καλά με μια ήττα εκτός προγράμματος, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε προπονητή, παίκτες, αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Οι ευχές στον Τζος Κάρτερ που μπαίνει χειρουργείο [pic]

Ο Τζος Κάρτερ υποβάλλεται σε επέμβαση σήμερα προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με τη δι…