Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Στη Θεσσαλονίκη μετέβη ο Βαγγέλης Λιόλιος

Στη Θεσσαλονίκη μετέβη ο Βαγγέλης Λιόλιος

Θεσσαλονίκη

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, ο νεοεκλεγείς πρόεδρός της, Βαγγέλης Λιόλιος, μετέβη στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, όπως διαβάσατε νωρίτερα στον overfm.gr, η Εθνική μας ομάδα, θα ξαναπαίξει στη Θεσσαλονίκη 34 χρόνια μετά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας, Βούλα Πατουλίδου, είχε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, στα γραφεία της Περιφέρειας, στη Θεσσαλονίκη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά το ραντεβού με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και την ανακοίνωση της επιστροφής της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη για επίσημο παιχνίδι και συγκεκριμένα το πρώτο εντός έδρας προκριματικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, με αντίπαλο τη Λευκορωσία.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συνοδευόταν από τον ταμία της Ομοσπονδίας, Νίκο Ζεϊμπέκη, τον παλαίμαχο διεθνή Νίκο Σταυρόπουλο. Στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο πρόεδρος των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Της συνάντησης αυτής ακολούθησε η επίσκεψη στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της Ένωσης, Σάββα Λόρτο. Παρόντες ήταν ακόμα το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ, Λάμπρος Τάκης. Ακόμα, παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Αντώνης Μαυρογένης. Επίησης παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τσουμής, ο ταμίας Κώστας Πρωτοπαπαδάκης και ο ειδικός γραμματέας Λεωνίδας Παπακώστας.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Λιόλιος, βρέθηκε στα γραφεία Βόρειας Ελλάδας της Ομοσπονδίας. Εκεί, τον υποδέχτηκε ο υπεύθυνος των γραφείων, Ηλίας Ιγγλις. τέλος ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ στις εγκαταστάσεις της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΘ στο ΕΑΚ Μίκρας. Εκεί, συνομίλησε με τον τεχνικό σύμβουλο αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΘ, Γιάννη Παπαθανασίου».

Η σχετική ανάρτηση της ΕΟΚ στο Twitter:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…