Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πουαριέ: «Μικρός δεν ένιωθα άνετα με το ύψος μου»

Πουαριέ: «Μικρός δεν ένιωθα άνετα με το ύψος μου»

poirier

Ο Βενσάν Πουαριέ έχει ύψος 2.13 μέτρα, όμως, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ύψος του ήταν κάτι που τον έκανε να νιώθει άβολα, όταν ήταν μικρός.

Αναλυτικά:

Ο Βενσάν Πουαριέ μίλησε στην MARCA για το γεγονός, ότι όταν ήταν μικρός ένιωθε άβολα με το ύψος του. Συγκεκριμένα ο Γάλλος σέντερ είπε: «από μικρός ήμουν πάντα πολύ ψηλός ενώ δεν ήθελα να είμαι, προτιμούσα να είμαι κοντός ή έστω κανονικός. Στην γειτονιά μου ήταν δύσκολα επειδή δεν σταμάτησα να μεγαλώνω εκεί και δεν ένιωθα άνετα με ότι συνέβαινε με το σώμα μου. Τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα, το μπάσκετ με βοήθησε να το συνηθίσω και να αποδεχτώ τελικά το σώμα μου και το ύψος μου».

Παράλληλα, ο Πουαριέ αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε στο NBA: «Ήλπιζα να είχα μείνει για περισσότερο καιρό. Είναι η καλύτερη λίγκα του κόσμου, με τους καλύτερους παίκτες κι ομάδες. Όμως μερικές φορές η δουλειά σου δεν είναι αρκετή, πρέπει απλά να αποδεχθείς πως δεν είναι η στιγμή σου. Δεν μετανιώνω τίποτα από εκείνη την εποχή, ήταν δύο όμορφα χρόνια με σπουδαίους ανθρώπους και παίκτες γύρω μου. Δεν ήταν η ώρα μου και νομίζω πως είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια απογοήτευση, όμως αυτή είναι η ζωή».

Προτεραιότητά μου η Ρεάλ

Ο 28χρονος σέντερ τόνισε, ότι προτεραιότητά του είναι να μείνει στη Ρεάλ, όμως δεν έκλεισε την πόρτα του NBA: «Είμαι 28 ετών, ίσως κάποια μέρα να επιστρέψω. Γιατί να μην έχω μια δεύτερη ευκαιρία; Θέλω να παίζω, να κερδίζω τίτλους, να νιώθω συναισθήματα. Όχι να κάθομαι στον πάγκο. Θα κάνω την δουλειά μου εδώ και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον σε μένα. Είμαι επικεντρωμένος στην Ρεάλ Μαδρίτης κι όχι στο ΝΒΑ τώρα».

Τέλος, ο Βενσάν Πουαριέ έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Έντι Ταβάρες:  «Ήταν από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχα να αντιμετωπίσω όταν έπαιζα στην Μπασκόνια, είναι από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη κι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μου αντί να είναι απέναντι μου στο παρκέ. Το να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον στην προπόνηση μας κάνει σίγουρα καλύτερους. Θεωρητικά είμαστε το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρώπη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καπερώνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…