Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός – Παρτιζάν 89-85: Στο τέλος… Τελικός [vid]

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν 89-85: Στο τέλος… Τελικός [vid]

τελικός

Στο τέλος… τελικός. Χρειάστηκε η παράταση, η ανατροπή από -19, αλλά οι «πράσινοι» τα κατάφεραν. νίκησαν 89-85 την Παρτιζάν και θα υποδεχτούν, την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές.

Το παιχνίδι ήταν «γεμάτο». Είχε ανατροπές και εναλλαγές στο σκορ, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο δεν έβγαζε ενέργεια και πληγώθηκε στην άμυνα από την Παρτιζάν. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 14-20.

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, συνέχισε το κακό παιχνίδι, με τους Σέρβους, να κλείνουν το ημίχρονο, προηγούμενοι με 17 πόντους (31-48),

Ωστόσο το παιχνίδι για τους «πράσινους», δεν είχε τελειώσει. Οι παίκτες του Πρίφτη, σκλήρυναν στην άμυνα και παρά τις γνωστές ελλείψεις τους στη θέση «1», βελτίωσαν πολύ το παιχνίδι τους.

Το τρίτο δεκάλεπτο μπόρεσε να πλησιάσει ο Παναθηναϊκός, έχοντας σε τρομερή μέρα τους Παπαπέτρου, Έβανς και Πέρι. Το σκορ της τρίτης περιόδου «έκλεισε» στο 59-68.

Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, οι δυο ομάδες τα έδιναν όλα. Η Παρτιζάν, φάνηκε να μην έχει απαντήσεις στην αντεπίθεση των παικτών του ΠΑΟ.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν συγκλονιστικά, με τον Παπαπέτρου να αστοχεί και τον Ζάγκορατς, να στέλνει το ματς στην παράταση με το σκορ να είναι 80-80.

Εκεί, ο «εξάστερος» άντεξε στην πίεση και νίκησε με σκορ 89-85. Έτσι, ο τελικός του «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», θα είναι επόμενος σταθμός του Παναθηναϊκού.

 

Τα Δεκάλεπτα: 14-20, 31-48, 59-68, 80-80. Παράταση: 89-85

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…