Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παίκτες Ολυμπιακού: «Τίτλοι στην Ελλάδα, καλή πορεία στην Ευρώπη»

Παίκτες Ολυμπιακού: «Τίτλοι στην Ελλάδα, καλή πορεία στην Ευρώπη»

cf80ceb1ceafcebacf84ceb5cf82 cebfcebbcf85cebccf80ceb9ceb1cebacebfcf8d cf84ceafcf84cebbcebfceb9 cf83cf84ceb7cebd ceb5cebbcebb

Το πρωί της Δευτέρας ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Winmasters, πραγματοποίησε εκδήλωση ενόψει της έναρξης των τμημάτων για τη νέα σεζόν. Εκτός από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη.

Τον Γενικό Γραμματέα του Ολυμπιακού, Δημήτρη Νάκο αλλά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Winmasters Θωμά Τζώκα, το παρών έδωσαν και οι αρχηγοί των ομάδων του Ολυμπιακού. Άπαντες έθεσαν ως βασικό στόχο την κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα. Αλλά και την πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των αρχηγών των τμημάτων του Ολυμπιακού:

Στιβαχτής

Στιβαχτής: «Καλή σεζόν σε όλους»

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής τόνισε με τη σειρά του τα εξής: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα εδώ, στο ξεκίνημα ακόμα μίας αγωνιστικής χρονιάς. Εύχομαι σε όλους υγεία που είναι το πιο βασικό αγαθό κάτι που αντιληφθήκαμε όλοι τα τελευταία δύο χρόνια και εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί. Για εμάς είναι ένα νέο ξεκίνημα στη φετινή χρονιά και θέλουμε να διεκδικήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα πράγματα στην Ευρώπη. Καλή σεζόν σε όλους και πάλι με υγεία».

Μουρίκης

Μουρίκης: «Να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια»

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Ανδρών Κώστας Μουρίκης ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που μετά από όλες τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε, είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Winmasters, που στέκεται δίπλα μας και μας βοηθάει όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος της ομάδας μας φέτος είναι να κατακτήσει όλα τα τρόπαια που μπορεί να διεκδικήσει. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με την βοήθεια του προέδρου ο οποίος έχει φέρει πολύ καλές μεταγραφές με παιδιά που μπορούν να μας βοηθήσουν και φυσικά με την παρουσία της Winmasters που βοήθησε να υλοποιηθούν όλα αυτά».

Μαργαρίτα Πλευρίτου

Πλευρίτου: «Οι φετινοί στόχοι, είναι ίδιοι με τους περσινούς»

Με τη σειρά της η αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ομάδας πόλο Γυναικών, Μαργαρίτα Πλευρίτου, υπογράμμισε τα εξής: «Καλησπέρα και από εμένα. Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει με υγεία για όλους, να μην έχουμε τραυματισμούς που είναι το πιο σημαντικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Winmasters που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Οι φετινοί στόχοι του Ολυμπιακού είναι ίδιοι με τους περσινούς, δηλαδή να πρωταγωνιστήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Εβίνα Σταμάτη

Σταμάτη: «Ο Ολυμπιακός πάντα στοχεύει σε κούπες και πρωταθλήματα»

Από την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γυναικών, Εβίνα Σταμάτη είπε: «Θέλω να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Winmasters, που στηρίζει εμάς τους αθλητές του Ολυμπιακού και όλες τις προσπάθειες της ομάδας, κυρίως γιατί τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε περάσει όλοι πολύ δύσκολα, οπότε το να έχουμε τη στήριξη ενός τόσο μεγάλου χορηγού μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση. Όσο αφορά τους στόχους μας, είναι πάντα υψηλοί, ο Ολυμπιακός πάντα στοχεύει σε κούπες και πρωταθλήματα οπότε και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ στην Ελλάδα, και φέτος που επιστρέψαμε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις , θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και το όνομα του Ολυμπιακού να εδραιωθεί και εκεί. Ευχαριστούμε και πάλι, εύχομαι σε όλους υγεία και ελπίζω αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα».

Κανδύλας

Kανδύλας: «Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς»

Τέλος ο αρχηγός της ομάδας Χάντμπολ, Πέτρος Κανδύλας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στα τμήματα του Ολυμπιακού και ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες. Εμείς σαν τμήμα Χάντμπολ ξεκινήσαμε ήδη τις υποχρεώσεις μας, βρέθηκε κόσμος και πάλι στα γήπεδα κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και για τα υπόλοιπα τμήματα που θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την Winmasters, είναι πάρα πολύ σημαντικό σε τέτοιες εποχές να έχουμε τέτοιου είδους συνεργασίες και χορηγίες που βοηθούν το σύλλογο και κατ’ επέκταση εμάς τους αθλητές. Εύχομαι καλή επιτυχία, με υγεία και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί κούπες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)

Τα «φώτα» σε Ολυμπιακό και Περιστέρι «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (19/…