Κεντρική Basket League Ολυμπιακός – Πάρτι για τον Σπανούλη στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός – Πάρτι για τον Σπανούλη στο Καραϊσκάκη

span king 820x490 1 jpg

Την Δευτέρα (27/9) η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστησε μια γιορτή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ώστε να τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη. Ο οποίος αποφάσισε το φετινό καλοκαίρι να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Στο ΣΕΦ βρέθηκαν οι δικοί του άνθρωποι και δημοσιογράφοι. Εκτός από τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έλειπε όμως κάποιος από το ΣΕΦ. Και αυτός φυσικά ήταν ο κόσμος της ομάδας.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν είχαν την ευκαιρία να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον μεγάλο αρχηγό και ηγέτη της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Μπορεί κόσμος να βρέθηκε λίγο νωρίτερα από την γιορτή στο ΣΕΦ στο σπίτι του. Όμως η πλειοψηφία του κόσμου δεν μπορούσε να δώσει το παρών.

Η απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Κάπως έτσι η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε την απόφαση που μετέφερε στον Over FM, ο ρεπόρτερ της ομάδας, Νίκος Κώτσης. Ποια είναι αυτή; Πριν από τη σέντρα του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη. Για την προσφορά του στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Έναν άνθρωπο ο οποίος άλλαξε τον… ρου της ομάδας του Πειραιά. Και κατέκτησε μαζί της τα πάντα. Με το sold out να είναι προ των πυλών, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να βρει πιο κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τιμηθεί ο μεγάλος αρχηγός όπως πρέπει. Με την παρουσία του κόσμου της ομάδας μαζί. Προκειμένου ο Βασίλης Σπανούλης να γνωρίσει άλλη μια φορά την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει να αναγνωρίζει όλους όσους προσφέρουν στην ομάδα.

Θα τιμηθεί ξανά

Βέβαια να θυμίσουμε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει μια ακόμα ευκαιρία προκειμένου να τιμήσει στον «Kill Bill». Όπως είπαν χαρακτηριστικά οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στη γιορτή που είχε στηθεί για τον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ. Τον Σεπτέμρβιο του 2022 θα πραγματοποιηθεί φιλικό στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Με μια μεγάλη ομάδα. Ώστε ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» να δώσει το παρών. Και να τιμήσει για μια ακόμα φορά τον μεγάλο αρχηγό. Τον Βασίλη Σπανούλη.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…