Κεντρική Διεθνή Ο Καλαϊτζάκης νίκησε σε φιλικό τον Στρέλνιεκς

Ο Καλαϊτζάκης νίκησε σε φιλικό τον Στρέλνιεκς

kalastre

Αναμέτρηση με «ελληνικό» ενδιαφέρον διεξήχθη στη Λιθουανία μεταξύ των Λιετκαμπέλις και Ζαλγκίρις Κάουνας. συγκεκριμένα η ομάδα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, νίκησε εκείνη του Γιάνις Στρέλνιεκς σε φιλικό παιχνίδι.

 

Η εξέλιξη του αγώνα

Η αναμέτρηση ήταν ματς για «γερά νεύρα», με τις δυο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ. Καλύτερα ξεκίνησε η Ζαλγκίρις, η οποία προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 20-14. Στη δεύτερη περίοδο το σκηνικό άλλαξε. Η Λιετκαμπέλις, «χτύπησε» πάνω στα προβλήματα της ομάδας του Σίλλερ και έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 35-41 υπέρ της.

Πως νίκησε η Λιετκαμπέλις

Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη ήταν πάντα πολύ κοντά στο σκορ με τη Ζαλγκίρις και οι εναλλαγές στο προβάδισμα ήταν συνεχείς. Με την έναρξη της τέταρτης περιόδου, το σκορ ήταν 60-64 υπέρ της Λιετκαμπέλις. Οι «βυσσινοί» έστω και δύσκολα, διατηρούσαν το προβάδισμα σε όλη την τελευταία περίοδο και το παιχνίδι έληξε με σκορ 80-82.

Οι πρωταγωνιστές των δυο ομάδων

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους ήταν πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» της Euroleague, με 14 π. Ακόμα 13 πόντους έβαλε ο Τζος Νέμπο. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, κατέγραψε 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, θα αγωνιστεί και φέτος στο Eurocup, ενώ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανική λίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 35-41, 60-64, 80-82

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)

Τα «φώτα» σε Ολυμπιακό και Περιστέρι «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (19/…