Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Συνεχίζεται η προετοιμασία, 3/3 στα φιλικά

Εθνικός: Συνεχίζεται η προετοιμασία, 3/3 στα φιλικά

Εθνικός

Ο Εθνικός συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις προπονήσεις, ενώ μέχρι στιγμής μετράει τρία στα τρία στα φιλικά παιχνίδια, που έχει δώσει.

Η ομάδα του κόουτς Γιάννη Καράμπελα έχει αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες μέχρι στιγμής τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου και τον ΓΣ Ηλιούπολης. Ο Εθνικός μέχρι στιγμής έχει κάνει το απόλυτο και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενόψει της νέας σεζόν.

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησε τις παραπάνω ομάδες για τα φιλικά που έδωσαν, αλλά και για τη φιλοξενία στα γήπεδα τους. Πλέον, η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει για προπονήσεις στο ανακαινισμένο «Π. Σαλπέας», που θα αποτελέσει γι ακόμη μία φορά την έδρα του Εθνικού.

Αναλυτικά:

«Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Εθνικού βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Ύστερα από ένα διάστημα 2,5 εβδομάδων με επίπονες προπονήσεις και τρία νικηφόρα φιλικά , προπονητικού χαρακτήρα, σε ισάριθμα παιχνίδια, έχει επιστρέψει για προπονήσεις στο ανακαινισμένο γήπεδο «Π. Σαλπέας».

Ευχαριστούμε τα σωματεία Απόλλωνα Σμύρνης, Δάφνη Αγίου Δημητρίου και ΓΣ Ηλιούπολης για τη φιλοξενία και τους φιλικούς αγώνες στην έδρας τους. Τους ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Οι πρώτοι σκόρερ του 1ου Ομίλου

Ο πίνακας των σκόρερ του 1ου Ομίλου της National League 1 ύστερα από 24 Αγωνιστικές Αναλλο…