Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δρακόπουλος – «Δεν είπα ότι κακώς πήρε άδεια η ΑΕΚ»

Δρακόπουλος – «Δεν είπα ότι κακώς πήρε άδεια η ΑΕΚ»

Δρακόπουλος

Ο Θεόδωρος Δρακόπουλος ξεκαθάρισε πως ουδέποτε είπε ότι κακώς δόθηκε η άδεια συμμετοχής στην «Ένωση» από την ΕΕΑ. Απλά εξέφρασε το παράπονό του για τη μη χορήγηση στον Ηρακλή.

Όπως επίσης είπε ο πρόεδρος της ομάδας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το συγκεκριμένο ζήτημα θα έχει επιλυθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θόδωρος Δρακόπουλος στην ΕΡΤ3:

Για ποιο λόγο απορρίφθηκε ο φάκελος του Ηρακλή και για τις δυναμικές αντιδράσεις: «Δύο λόγους ανέφεραν που αφορούσαν τους δύο καλαθοσφαιριστές, τον Βεργίνη και τον Ζάρα. Η πρώτη υπόθεση αφορά μια προσφυγή του κ. Βεργίνη στην ΕEΟΔΑΚ, η οποία απορρίφθηκε ως αβάσιμη και έχουμε αθωωθεί. Το καταθέσαμε το χαρτί στην επιτροπή.

Η υπόθεση Ζάρα

Η υπόθεση του κ. Ζάρα, αφορά μια διαμάχη που έχουμε που θέλει να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του, πριν δύο χρόνια. Αυτό συνέβη όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού, οπού τελικά σύμφωνα με το ειδικό δίκαιο, οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση αναγκαστεί να διακόψει την λειτουργία της, δεν υποχρεούται να πληρώσει κανέναν υπάλληλό της. Εμείς έχουμε πληρώσει όλους τους παίκτες για τον χρόνο που έπαιξαν στο πρωτάθλημα. Ο κ. Ζάρας επιμένει να πάρει όλο το συμβόλαιο του».

Για την ΚΑΕ ΑΕΚ και αν θα ανασκευάσει τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα: «Αυτό που είπα για την ΑΕΚ είναι ότι πήραν με τόσα ban άδεια και δεν πήραμε εμείς. Δεν είπα ότι κακώς πήρε η ΑΕΚ άδεια, καλώς πήρε άδεια. Εμείς δεν έχουμε κανένα ban, δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν πήραμε άδεια. Τι κάνει η ΑΕΚ δεν με νοιάζει, και καλώς πήρε άδεια η ΑΕΚ, γιατί είναι ένας καλός σύλλογος και χρειάζεται στο πρωτάθλημα. Αλλά δεν μπορεί να παίρνουν κάποιοι άδεια με τόσα ban και εμείς να μην χρωστάμε σε κανέναν και να μην παίρνουμε».

Για τις αντιδράσεις ορισμένων παικτών που απείχαν από τους αγώνες: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οι αντιδράσεις των παικτών δεν οφείλονται σε οικονομικό θέμα. Δεν ανησυχώ καθόλου για το ζήτημα αυτό, Δευτέρα, Τρίτη θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα. Πιθανότατα η Επιτροπή δεν είδε τα χαρτιά είτε δεν το σκέφτηκε σωστά και πήρε αυτήν την απόφαση. Βέβαια ακόμη δεν έχουμε καν καθαρογραμμένη την απόφαση».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Euroleague: Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Τιμωρεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η Euroleague για τις επιθετικές δηλώσεις του. Η Euroleag…