Κεντρική Ελλάδα Δορκοφίκης: «Να προσελκύσουμε ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Δορκοφίκης: «Να προσελκύσουμε ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

ceb4cebfcf81cebacebfcf86ceafcebaceb7cf82 cebdceb1 cf80cf81cebfcf83ceb5cebbcebacf8dcf83cebfcf85cebcceb5 ceb5cf85cf81cf89cf80 jpg

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής, και νυν αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης μίλησε στον αέρα του OVER FM και στην εκπομπή του Γιώργου Κογκαλίδη για την ανακαίνιση που έγινε στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Αρχικά, ο Δορκοφίκης είπε: «Από το 2014 που έχουμε αναλάβει , με τον Γιώργο Παπανικολάου, κάνουμε προσπάθειες αναβάθμισης με υψηλές προδιαγραφές. Έχουμε στα χέρια μας σοβαρές μελέτες. Πηγαίνουμε σε διεθνείς διαγωνισμούς και μετά από πολλή δουλειά καταφέρνουμε να προσφέρουμε στην πόλη μας ποιοτικά πράγματα.

Μας πήρε δύο με τρία χρόνια να φτιάξουμε το ΔΑΚ. Και δεν είναι μόνο η ανακαίνιση που έγινε στο κλειστό. Σ’ αυτή την μελέτη υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου και κολυμβητήρια, τα οποία θα παρουσιάσουμε πιο μετά».

Σε ερώτηση του Γιώργου Κογκαλίδη, αν η Γλυφάδα θα διεκδικήσει διοργανώσεις, ο Δορκοφίκης είπε: «Μ’ αυτό το γήπεδο, αλλά και με τις υπόλοιπες υποδομές, θέλουμε να προσελκύσουμε μεγάλους αγώνες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλουμε να αναπτύξουμε τον αθλητικό τουρισμό της πόλης μας. Γι’ αυτό ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όσους θέλουν να δουν κορυφαίες διοργανώσεις. Και εννοείται και στα μικρά παιδιά της πόλης μας που θέλουν να αθληθούν».

Η σχέση του με το ΔΑΚ Γλυφάδας

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας αναφέρθηκε στη συναισθηματική του σχέση με το γήπεδο: «Εδώ ανδρώθηκα. Στον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Γλυφάδας. Από εδώ πήρα μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Είναι συγκινητικό να παρεμβαίνεις σ’ αυτό το γήπεδο και να το βελτιώνεις. Ένιωθα ότι υπήρχε η συναισθηματική ανάγκη να δώσω κάτι πίσω».

Ο Δορκοφίκης έκλεισε λέγοντας: «Μακάρι να βοηθήσουμε κι άλλους δήμους να κάνουν τέτοια έργα. Η χώρα μας έχει ανάγκη να πάει μπροστά. Ξέρετε, όταν είδα το Last Dance του Michael Jordan σκέφτηκα το εξής. Είμαστε τυχεροί στη Γλυφάδα που έχουμε τον Jordan της πολιτικής, δηλαδή τον Γιώργο Παπανικολάου. Ο Γιώργος θα απαιτήσει από όλους τον καλύτερό τους εαυτό. Αφού πρώτα ο ίδιος δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε ό,τι κάνει».

Παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες από την ανακαίνιση του ΔΑΚ

Δορκοφίκης
Δορκοφίκης
Δορκοφίκης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καπερώνης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…