Κεντρική Ψαγμένα Διαμαντίδης – Καλεσμένος της Κυπριακής Ομοσπονδίας

Διαμαντίδης – Καλεσμένος της Κυπριακής Ομοσπονδίας

Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, παραβρέθηκε τιμητικά σε εκδήλωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας μπάσκετ. Η Κύπρος υποβάλλει υποψηφιότητα, προκειμένου να φιλοξενήσει έναν όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2025.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, εφόσον προκριθεί η Ελλάδα, θα ήθελε η Κύπρος να είναι οικοδέσποινα του αντίστοιχου ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του  προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέα Μουζουρίδη:

«Λόγω των αδελφικών σχέσεων με την Ελλάδα και του επιπέδου της ελληνικής ομάδας, δηλώνουμε ότι θέλουμε να γίνουν στην Κύπρο οι αγώνες της Ελλάδας. Σε περίπτωση που η Ελλάδα πάρει την πρόκριση δηλώνουμε ότι η Κύπρος επιθυμεί να αναλάβει την διοργάνωση των αγώνων της Ελλάδας γεγονός που θα φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε:

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Είμαι ενθουσιασμένος και αισιόδοξος γιατί υπάρχει διάθεση από όλους να φέρετε αυτό το εγχείρημα σε ευτυχή κατάληξη».

Ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Πετρίδης δήλωσε:

«Η Κύπρος είναι μία χώρα ταυτισμένη με τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού. Η μεγαλύτερη ανάταση και υπερηφάνεια ήταν το 1987 όταν και ξεχυθήκαμε στους δρόμους ως Κύπριοι να πανηγυρίσουμε την επιτυχία της Ελλάδας. Ήταν η μέρα που σηματοδότησε την εξέλιξη του αθλήματος για τις επόμενες γενιές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Είναι πρόκληση για μία χώρα όπως η Κύπρος και εύχομαι με τη βοήθεια ακόμα μιας χώρας να φιλοξενήσουμε την διοργάνωση των αγώνων της Επίσημης Αγαπημένης».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Δικαιουλάκος: Ανέλαβε την Εθνική Σλοβενίας

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Εθνικής Σλοβενίας θα καθίσει ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος,…