Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Αγγελίδης – «Να βοηθήσουμε το ερασιτεχνικό μπάσκετ»

Αγγελίδης – «Να βοηθήσουμε το ερασιτεχνικό μπάσκετ»

aggelidis jpg

Ο Βασίλης Αγγελίδης βγήκε στον αέρα του OVER FM 104.9 και μίλησε στον Γιώργο Κογκαλίδη για τις επερχόμενες εκλογές στο μπάσκετ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βοήθεια που πρέπει να λάβουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, στη βελτίωση του μπάσκετ γυναικών και στους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ.

 

Ο έφορος του μπάσκετ Γυναικών του ΠΑΟΚ, αρχικά αναφέρθηκε στην προτεραιότητα που έχει θέσει, αν εκλεγεί σύμβουλος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ: «Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Γνωρίζω τα προβλήματα που επικρατούν. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το ερασιτεχνικό μπάσκετ. Σ’ αυτό καλό είναι να συμβάλλει και η Πολιτεία. Πρέπει να βοηθήσουμε και το γυναικείο μπάσκετ. Η δουλειά της Ομοσπονδίας είναι να αξιολογήσει όλα τα προβλήματα και να δουλέψει για την ανάπτυξη των ομάδων στην επαρχία και, γενικά, σε όλη την επικράτεια».

Επίσης, ο Β. Αγγελίδης αναφέρθηκε και στους «αντιπάλους» του στις εκλογές: «Την Κυριακή είμαστε σε διαφορετικά στρατόπεδα. Από τη Δευτέρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για το καλό του μπάσκετ. Ενωμένοι θα κοιτάξουμε τα προβλήματα».

Τέλος, σχετικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, είπε: «Είμαστε 10 συνεχόμενα χρόνια Α1. Στόχος μας είναι φέτος να είμαστε στην τελική 2άδα. Και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Στην Ευρώπη θέλουμε να προκριθούμε και να μπούμε στους ομίλους του Eurocup. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Και πολύ καλό προπονητή».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…