Κεντρική Basket League Φουλάρει για Έβανς ο Παναθηναϊκός

Φουλάρει για Έβανς ο Παναθηναϊκός

9546630c jeremy evans dunk 625x375 1 jpg

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή που στην ουσία θα καλύψει το κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στους ψηλούς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζέρεμι Έβανς.

Οι «πράσινοι» αναζητούσαν έναν παίκτη για τη θέση «4» που μαζί με τον Οκάρο Γουάιτ θα κάλυπταν το κενό που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση και απ’ ότι φαίνεται τον βρήκα στο πρόσωπο του Αμερικανού Τζέρεμι Έβανς.

Ο 34χρονος φόργουορντ φημίζεται πολύ για την αθλητικότητά, ενώ οι παραστάσεις που έχει από τις Αρμάνι (2021), Χίμκι (2019-20) και Νταρουσάφακα (2018-19) του δίνουν την εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις πίεσης.

Το 2012 κατέκτησε τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο NBA, ενώ έχει σημειώσει και 250 εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (3,5 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο).

Από κει και πέρα, σε ένα 24ωρο εκπνέει και τυπικά η προθεσμία που υπάρχει στο συμβόλαιο του Παπαπέτρου και έχει να κάνει με το NBA out. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και όπως όλα δείχνουν ο «Παπ» θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Με το που ολοκληρωθεί και τυπικά το συγκεκριμένο ζήτημα, οι «πράσινοι» θα ενεργοποιήσουν και την περίπτωση του Τζέρεμι Έβανς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …