Κεντρική Basket League Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Μαυροειδής

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Μαυροειδής

Μαυροειδής

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αν και έχει φτάσει τα 36 έτη θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, αφού συμφώνησε να είναι παίκτης της ΑΕΚ για έναν ακόμα χρόνο.

Ο πολύπειρος σέντερ Δημήτρης Μαυροειδής έχει πει αρκετές φορές ότι στην ΑΕΚ αισθάνεται σαν να είναι σπίτι του. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει και για την επόμενη σεζόν, καθώς οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν με τον διεθνή «ψηλό» να παραμείνει στην Ένωση για έναν χρόνο.

Η συμφωνία υπάρχει και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, προκειμένου να επικυρωθεί ότι ο Δημήτρης Μαυροειδής θα μπει και στο κλειστό των Λιοσίων, τη νέα σεζόν με την ΑΕΚ. Η συνεργασία των δυο πλευρών εγγυάται επιτυχίες, καθώς με την Ένωση ο Μαυροειδής, έχει ένα κύπελλο, BCL και ένα διηπειρωτικό.

Στα 36 του χρόνια, ο έμπειρος ψηλός της ΑΕΚ, θα συνεχίσει να είναι παράδειγμα ζωής, αφού κάποτε υπήρχε περίπτωση να μην ξαναπαίξει μπάσκετ εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού, αλλά με την προσωπική δουλειά ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και όχι μόνο έπαιξε σε αρκετές ομάδες από τότε, αλλά έκανε και πρωταθλητισμό με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…