Κεντρική Διεθνή Στην Ευρωλίγκα με την Ούνικς ο Κάνααν [pic]

Στην Ευρωλίγκα με την Ούνικς ο Κάνααν [pic]

isaiah canaan unics kazan photo unics kseniya bogdanova ec20

Ο Δημήτρης Πρίφτης αποχώρησε από την Ούνικς Καζάν για την Παναθηναϊκό, και μαζί του αρκετοί παίκτες της ομάδας. Ωστόσο, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς από ότι φαίνεται ήθελε να κρατήσει έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της περσινής πορείας μέχρι τον τελικό της Euroleague, και το κατάφερε.

Ο λόγος για τον Αζάια Κάνααν, ο οποίος θα παραμείνει στην Ούνικς για ακόμα έναν χρόνο, με την ομάδα να ανακοινώνει επίσημα την παραμονή του. Έτσι, ο Αμερικανός μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία του στο περσινό Eurocup, θα δοκιμαστεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Ο Κάνααν πέρσι στο Eurocup μέτρησε 14.1 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 3.1 τελικές πάσες με την ρωσική ομάδα. Πλέον μένει να δούμε αν έχει την ικανότητα να κάνει το βήμα παραπάνω και να είναι πρωταγωνιστής και στην Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, η Ούνικς Καζάν εκτός από την παραμονή του Κάνααν, ανακοίνωσε και μια αποχώρηση. Ο λόγος για τον Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος επίσης είναι περσινό απόκτημα της ρωσικής ομάδας, με την διαφορά να είναι ότι εκείνος δεν θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…