Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σάλος στην Τουρκία με Φενέρ

Σάλος στην Τουρκία με Φενέρ

hazer jpg

«Αναβρασμός» υπάρχει στην Τουρκία, καθώς η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε μυστική συνάντηση με τον μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας, ο οποίος ανήκει στη Μπεσίκτας. Ο Σεμούς Χαζέρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπεσίκτας και η κίνηση της Φενέρ προκάλεσε σάλο.

Ο 22χρονος θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του και σύντομα αναμένεται να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Φενέρ και Εφές ερίζουν για την απόκτηση του παίκτη, με την Μπεσίκτας όμως να τον κρατάει δεμένο, καθώς έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια μαζί του.

Ο τιμ μάνατζερ της Φενέρ, Σερτάκ Κουμσούογλου, είχε συνάντηση με τον παίκτη, κάτι που δεν γνώριζε η Μπεσίκτας. Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας ενημερώθηκαν από τις εφημερίδες και όπως ήταν φυσικό αντέδρασαν άμεσα.

Η Μπεσίκτας ξεκαθάρισε ότι θα διασφαλίσει, ώστε αυτό να μην ξανά συμβεί και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να επιστρέψουν στις θέσεις τους οι… καρδιές των οπαδών μας».

Πάντως, ο παίκτης δύσκολα θα μείνει στην Μπεσίκτας, καθώς Εφές και Φενέρ είναι διατεθειμένες να δώσουν 600 με 700 χιλιάδες δολάρια, για να σπάσουν το συμβόλαιο του 22χρονου και να τον κάνουν δικό τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…