Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Τουρνουά με Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαύριο

Ολυμπιακός: Τουρνουά με Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαύριο

bwin tournament 2021 new 6bc8b456 820x490 1

Η μάχη κατά της Πανδημίας συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού, που είναι αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό!

Ως συνέχεια των «bwin Monday Night Against Covid-19», παιχνίδια μέσα από τα οποία κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τους χορηγούς της πρόσφερε σημαντική ενίσχυση στο Εθνικό Συστήμα Υγείας και υποστήριξε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τον κορονοϊό, έρχεται το «bwin Tournament against Covid-19»!

Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί 4 και 5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαύριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις δια ζώσης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται βάσει σχετικής Υπουργικής απόφασης.

Πιστοί στη φιλοσοφία τους, Ολυμπιακός και bwin, θα εξακολουθήσουν μέσα από δράσεις να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις, μέχρι την τελική νίκη επί της Πανδημίας. Παράλληλα, όμως, τα ματς αυτά θα αποτελέσουν τα πρώτα δυνατά τεστ για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει της νέας σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…