Κεντρική Basket League Άρης Ο Χάνλαν, ο Άρης και οι σκέψεις του Καναδού

Ο Χάνλαν, ο Άρης και οι σκέψεις του Καναδού

Στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (22/7) ο Γιάννης Καστρίτης επιβεβαίωσε πως οι Ολιβιέρ Χάνλαν, Σταύρος Σχίζας (τον “φλερτάρει” και η ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να καταλήξει στον Άρη) και Θωμάς Κώττας (είναι “κλεισμένος” από τους “κίτρινους” εδώ και μέρες) είναι μεταξύ άλλων αθλητών, με τους οποίους έχει υπάρξει επαφή.

Οσον αφορά την περίπτωση του Καναδού, έγινε σχετική κουβέντα με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος στη παρούσα φάση έχει ως προτεραιότητα να βρει ομάδα η οποία θα αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Πολωνίας και της Ιταλίας και ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αυτό που έχει κατά νου στη παρούσα φάση είναι να περιμένει μέχρι αρχές Αυγούστου, προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση, για το αν αγωνιστεί σε ομάδα που θα έχει διπλές υποχρεώσεις την εβδομάδα.

Εφόσον, έως τότε, δεν υπάρξει κάποια ικανοποιητική πρόταση, τότε θα σκεφτεί “ζεστά” το ενδεχόμενο της συμφωνίας με τον Άρη. Τόσο γιατί θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη (στην συμπρωτεύουσα βρίσκεται και η Ελληνίδα σύντροφός του), όσο και γιατί είχε συνεργαστεί με τον Καστρίτη στον Hρακλή. Και αυτό το τελευταίο, προφανώς θα παίξει ρόλο στην τελική του απόφαση…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οριστικά δίχως ban, με όλους τους παίκτες κόντρα στη Λάρισα

Πολύ σημαντική είδηση για τον Άρη… Οπως έγινε γνωστό από την ΚΑΕ, “εξαφανίστηκ…