Κεντρική NBA Μπούκερ: «Ο πόνος αυτός να μας κάνει καλύτερους»
NBA

Μπούκερ: «Ο πόνος αυτός να μας κάνει καλύτερους»

Φοίνιξ

Απογοητευμένος ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ για την απώλεια του πρωταθλήματος από τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο παίκτης των Φοίνιξ Σανς σημείωσε ότι πρέπει ο πόνος να τους κάνει καλύτερους.

Αναλυτικά:

«Είμαστε μια δεμένη ομάδα, που δουλεύει και παλεύει σκληρά. Απολαμβάνουμε το παιχνίδι κι έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Είχαμε έναν κοινό σκοπό, να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στο Φίνιξ, και είναι σίγουρα σκληρό ότι δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έφταιξε κάτι συγκεκριμένα. Όμως σίγουρα μάθαμε πολλά και μόνο που φτάσαμε ως τους τελικούς. Ήταν η πρώτη φορά για τους περισσότερους από μας στα playoffs και μόνο ένας παίκτης (σ.σ. Κράουντερ) είχε ξαναπαίξει σε τελικούς.

Η εμπειρία ήταν φανταστική και βάζει τα θεμέλια για το μέλλον της ομάδας μας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και το καταλαβαίνουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε τον πόνο και την πίκρα που νιώσαμε για να γίνουμε καλύτεροι. Για την ώρα, εγώ πετάω σε δύο ώρες για το Τόκιο, αλλά θα επιστρέψω σύντομα στη δουλειά», τόνισε ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ των Σανς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…