Κεντρική NBA Γιάννης στο ESPN: «Το παιδί από την Ελλάδα δεν σκέφτηκε ποτέ πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο»
NBA

Γιάννης στο ESPN: «Το παιδί από την Ελλάδα δεν σκέφτηκε ποτέ πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο»

giannis antetokounmpo bucks hawks 2

Ο Γιάννης Αντετετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN και μίλησε για όσα κατάφερε με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο ηγέτης των ελαφιών σημείωσε ότι ποτέ θα φανταζόταν ότι θα φανταζόταν ότι θα φτάσει εκεί, που έχει φτάσει.

Αναλυτικά:

Για την κατάκτηση του τίτλου:

«Πάντα ήθελα να γίνω πρωταθλητής. Νιώθω ότι αν συνέχιζα να ακούω τη λέξη «MVP» θα συμβιβαζόμουν και δε θα δούλευα για να γίνω καλύτερος. Ποτέ δεν ήθελα να είμαι ο MVP, ήθελα να είμαι πρωταθλητής! Και δεν ήθελα να νιώσω ότι συμβιβάζομαι από τη στιγμή που πήρα το βραβείο του MVP και να πω: «Κέρδισα το βραβείο του ΜVP, οπότε τώρα είμαι καλός». Όλοι ξέρουν ποιος είμαι, έχω φτιάξει το όνομα μου στο πρωτάθλημα, αλλά πάντα ήθελα να δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο, πάντα ήθελα να γίνω πρωταθλητής και είπα να μη με αποκαλούν ΜVP, μέχρι να γίνω πρωταθλητής.

Tώρα μη με αποκαλείτε με τίποτα! Έχω την ίδια νοοτροπία και αυτό είναι το… χαλασμένο κομμάτι του μυαλού μου. Τα καταφέραμε, αλλά εγώ λίγες ώρες μετά, σκέφτομαι πως θα το πετύχουμε ξανά, πως θα κάνουμε καλύτερη αυτήν την ομάδα, τι μπορώ να κάνω εγώ για να βελτιωθώ και να βοηθήσω να γίνει καλύτερη η ομάδα. Αυτός είμαι! Αυτό μου επιτρέπει να είμαι σε αυτήν τη θέση αυτήν τη στιγμή, αυτή η νοοτροπία. Και δεν την αλλάζω!».

Για το Μιλγουόκι και την απόφασή του να παραμείνει στους Μπακς:

«Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Το πετύχαμε για τους ανθρώπους που μας πίστεψαν. Μπορεί να μην κερδίσουμε ποτέ κι άλλο πρωτάθλημα. Το καταφέραμε όμως, κάναμε αυτό που έπρεπε και προτιμώ να κερδίσω ένα με αυτόν τον τρόπο, από το να πάω κάπου αλλού, σε μία «superteam» και να κερδίσω δύο-τρία πρωταθλήματα. Ερχόμενος στην πόλη, ήξερα θα έκανε τα ό,τι μπορούσε για να μας βάλει σε αυτήν τη θέση, να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Ήξερα ότι πρέπει να γίνω καλύτερος. Νιώθω άνετα με την απόφαση που πήρα, χαρούμενος που μένω στην πόλη και έφερε αποτέλεσμα».

Για την πορεία από έως την κορυφή του ΝΒΑ:

«Το παιδί από την Ελλάδα, δεν το πιστεύει αυτό που συμβαίνει. Αυτό είναι το τρελό! Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά εκείνο το παιχνίδι, δε σκέφτηκε ποτέ ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρέπει όμως να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανε το παιδί από την Ελλάδα. Να δουλεύω πάρα πολύ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Νίκη των Νικς στο Σαν Φρανσίσκο

Ανησυχία και πάλι για τον Ανουνόμπι στους Νικς. Σημαντική νίκη για παραμονή στην τετράδα π…