Κεντρική Β' Εθνική Δέτσης: “Να πρωταγωνιστήσουμε στη Β’ Εθνική”

Δέτσης: “Να πρωταγωνιστήσουμε στη Β’ Εθνική”

aof jpg

Ο πρόεδρος του Παλαιού Φαλήρου, Νίκος Δέτσης, τοποθετήθηκε για τη νέα εποχή στην ομάδα, θέτοντας τον στόχο για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, παρουσίασε τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον ΑΟΠΦ και τα οποία καλούνται να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά:

Οι αρχαιρεσίες στις 13-6-2021 που έγιναν ηλεκτρονικά, με απόλυτη διαφάνεια και τη μεγαλύτερη συμμετοχή, εδώ και χρόνια, στον ιστορικό μας σύλλογο, τον Αθλητικό Όμιλο Π. Φαλήρου ανέδειξαν τον πρόεδρο και καταξιωμένα μέλη στο Δ.Σ,έχοντας εκπροσώπους σ΄αυτό, απ’ όλα τα αθλητικά μας τμήματα.

Αποτελεί τεράστια δέσμευση η εμπιστοσύνη που εκφράστηκε συντριπτικά από το σώμα, τόσο προς το πρόσωπό μου και τα υποψήφια μέλη του Δ.Σ που εξελέγησαν, όσο και προς το έργο που έχει συντελεστεί από όλους μας την τελευταία τριετία. Πράγματι, όλοι μαζί καταφέραμε να ανοικοδομήσουμε το σωματείο, να επαναφέρουμε το σύλλογο σε μία τροχιά συνεχούς και υγιούς αθλητικής ανάπτυξης.

Αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα -τόσο για εμένα αλλά και για όλους τους συνεργάτες μου, που καθημερινά αφιερωνόμαστε ανιδιοτελώς στο σύλλογο- αποτελεί δέσμευση ώστε η συνέχεια του έργου μας να γίνεται πάντα με επίκεντρο την ποιοτική δουλειά και με προσήλωση στις αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού με μέτρο και οργάνωση.

Η διατήρηση προσώπων ικανών που μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του ΑΟΠΦ είναι δεδομένη, με ζητούμενη την εξωστρέφεια.

Ήδη στο τμήμα του μπάσκετ θα συνεχίσουν να ηγούνται της προσπάθειας, ο γενικός αρχηγός, Μιχάλης Μουρκάκος, ο τεχνικός διευθυντής, Μάριος Γούναρης, ο προπονητής της αντρικής ομάδας Αλέξης Παπαδάτος καθώς και η Αθηνά Ζέρβα, προπονήτρια της γυναικείας ομάδας, που επανασυστάθηκε εδώ και δύο χρόνια. Από εκεί και πέρα, νιώθουμε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και χαρούμενοι γιατί το τμήμα του μπάσκετ «μεγαλώνει» και σε διοικητικό επίπεδο, με διεύρυνση της διοικούσας επιτροπής του.ΟιΠάνος Σμυρνιώτης, ΝίκοςΖώρζος και Βαγγέλης Θωμάςπαραμένουν στο διοικητικό σχήμα, το οποίο ενισχύεται με δύο ανθρώπους που αγαπάνε το μπάσκετ, το σύλλογο και την πόλη του Π.Φαλήρου, τονΔημήτρη Αγγελόπουλο και τονΜανώλη Μούτσο.Ο στόχοςγια φέτος δεν είναι απλά η παραμονή του ΑΟΠΦ στην Β’ εθνική κατηγορία, αλλά να καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Άλλωστε, δεν είναι κρυφό ότι επιθυμία όλων μας είναι σύντομα η ομάδα να βρεθεί και να εδραιωθεί στην Α2 εθνική κατηγορία.

Πέραν,όμως, αυτών που συμβαίνουν στον σύλλογο μας, προσωπικά χαίρομαι και γεμίζω με αισιοδοξία και δύναμη που η περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος μπάσκετ του ΑΟΠΦ θα συμπέσει με την αναγέννηση και της Ε.Ο.Κ. Η διαφαινόμενη ανάληψη της διοίκησης της ΕΟΚ από ανθρώπους άφθαρτους, καταξιωμένους στο χώρο της δουλειάς τους, που έχουν να παρουσιάσουν επιτυχημένα μπασκετικά εγχειρήματα και έχουν όρεξη να πάνε το μπάσκετ ακόμα ψηλότερα αποτελούν δικλείδα ασφαλείας για το μέλλον. Θα είμαστε δίπλα τους όπως ήδη το έχουμε εκφράσει και δημόσια.

Τέλος, θα ήθελα να καλέσω όλες τις υγιείς δυνάμεις του Παλαιού Φαλήρου να συνταχθούν και να ενώσουν τις δυνάμεις με τον ΑΟΠΦ με στόχο να δώσουμε στον σύλλογο της πόλης μας την αίγλη και τη δυναμική που του αξίζει.

Με τιμή
ΝίκοςΔέτσης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…