Κεντρική Διεθνή «Βόμβα» μεγατόνων με Ομπράντοβιτς

«Βόμβα» μεγατόνων με Ομπράντοβιτς

obradovic

Η μεγαλύτερη «βόμβα» που θα μπορούσε να σκάσει έσκασε και δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σερβικής ομάδας για την επόμενη τριετία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «kurir».

Βασικός παράγοντας που οδήγησε τον κορυφαίο κόουτς της Ευρώπης στο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι άλλος από την λατρεία που τρέφει για την ομάδα του Βελιγραδίου. Φυσικά, ο στόχος του Ομπράντοβιτς δεν είναι άλλος από το να επαναφέρει την Παρτιζάν στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια.

Όταν λέμε πολλά εννοούμε από την εποχή… Ομπράνοτβιτς μιας και ο για πολλά χρόνια προπονητής του Παναθηναϊκού και μετέπειτα της Φενέρμπαχτσε είχε ξεκινήσει την τεράστια συλλογή τίτλων του από την Παρτιζάν, με την οποία κατέκτησε την πρώτη του Ευρωλίγκα το 1992. Με βάση λοιπόν τους Σέρβους, η συμφωνία των δύο πλευρών είναι δεδομένη, με το μόνο που απομένει να είναι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Φυσικά για να πει το ναι ο Ζοτς, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και όχι μόνο η φιλοδοξία της διοίκησης της ομάδας για να επιστρέψει στην ελίτ. Έτσι, το μπάτζετ της ομάδας για την φετινή σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια σίγουρα θα είναι τελείως διαφορετικό από ότι στο άμεσο παρελθόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Η τετράδα για τον Ολυμπιακό περνάει και από την Πόλη

Τη νίκη επί της Εφές θέλει ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός ανοίγει στις 19:30 την αυλαία της 30…