Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τσαρτσαρής για Σπανούλη: «Ήσουν ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες» [pic]

Τσαρτσαρής για Σπανούλη: «Ήσουν ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες» [pic]

Τσαρτσαρής

Για κάποια χρόνια Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Τσαρτσαρής υπήρξαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό, στην συνέχεια ήταν «αιώνιοι» αντίπαλοι, και φυσικά συνυπήρξαν στην Εθνική ομάδα. Ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ με συγκινητική ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στον «kill bill» ως έναν από τους τελευταίους μιας γενιάς που έβγαλε μερικούς εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, και επεσήμανε την πολύ σκληρή δουλειά του για να φτάσει εκεί που έφτασε.

Αναλυτικά:

Η γενιά μας, έδωσε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών. Κάποιοι, έχουν κρεμάσει ήδη τα παπούτσια τους και σήμερα ήρθε η σειρά ενός από τους τελευταίους εναπομείναντες.

Βασίλη Σπανούλη, ήσουν από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκες στα ελληνικά παρκέ, ένας από τους ανθρώπους που έβλεπες το μπάσκετ μέσα τους. Όσοι σε ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι αυτό δεν σου αρκούσε. Και γι’αυτό, δούλεψες όσο λίγοι, σηκωνόσουν όταν έπεφτες όσο πολύ λίγοι και τελικά βρέθηκες στο πάνθεον του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μπορεί να κερδίσαμε πολλά τρόπαια μαζί, αλλά οι κατοικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι, το σημαντικότερο έπαθλο είναι αυτό που χτίζεται στα αποδυτήρια, στα αεροπλάνα και στα ξενοδοχεία των αποστολών. Καλός πολίτης @vassilis7span κι ελπίζουμε να σε έχουμε γύρω από τα παρκέ για πάντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…