Κεντρική NBA Τέλος ο Στοτς
NBA

Τέλος ο Στοτς

damian lillard blazers nuggets

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Μπλέιζερς και ο Τέρι Στοτς αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους έπειτα από 9 χρόνια.

Ο αποκλεισμός των Μπλέιζερς στον πρώτο γύρο των playoffs από τους Νάγκετς αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Τέρι Στοτς στον πάγκο της ομάδας.

Όπως αποκάλυψε το ESPN, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους έπειτα από 9 χρόνια, αφού αυτός ήταν ο τέταρτος αποκλεισμός των Μπλέιζερς στον πρώτο γύρο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Στα εννέα χρόνια που βρέθηκε ο Στοτς στο Πόρτλαντ είχε συνολικό ρεκόρ 402-318. Με αυτόν σε θέση προπονητή οι Μπλέιζερς προκρίθηκαν 8 σερί σεζόν στα playoffs (καλύτερο εν ενεργεία σερί στο ΝΒΑ), μετρώντας μία πρόκριση στους τελικούς της Δύσης (2019) και άλλες δυο πορείες μέχρι τον δεύτερο γύρο (2014 και 2016). Η φετινή αποτυχημένη σεζόν όμως, είχε ως αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση να έρθει το “διαζύγιο”.

Οι Τζεφ Βαν Γκάντι, Τσόνσι Μπίλαμπς και Τζέισον Κιντ είναι μερικά από τα ονόματα που ήδη έχουν συνδεθεί με τους Μπλέιζερς αυτή τη στιγμή, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Ντέμιεν Λίλαρντ θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…