Κεντρική Β' Εθνική Σούπερ κίνηση με Κόκκαλη

Σούπερ κίνηση με Κόκκαλη

kokkalis milon parousiasi big 770x480 1 jpg

Μια τρομερή μεταγραφή ανακοίνωσε ο Μίλωνας καθώς απέκτησε τον Νίκο Κόκκαλή. Ο 36χρονος φόργουορντ, έρχεται να εκτοξεύσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης, φέρνοντας μαζί του τον αέρα και την ποιότητα της Α2.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει πως ο Νίκος Κόκκαλης θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τις επόμενες δύο σεζόν (2021-2022, 2022-2023).
Με πλούσια εμπειρία στα υψηλά στρώματα των εθνικών κατηγοριών και έχοντας αναδειχθεί αρκετές φορές MVP στην Α2 την προηγούμενη χρονιά, ο δυναμικός Forward θα βοηθήσει σημαντικά στους στόχους του Συλλόγου για την επάνοδο στις υψηλότερες Εθνικές κατηγορίες.
Ο Νίκος Κόκκαλης έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Περιστέρι, Αμύντα, Αρκαδικό, Κηφισιά, Εθνικό, Πανιώνιο, Χολαργό, Διαγόρα Δρυοπιδέων και Τρίτωνα.
Ο Νίκος Κόκκαλης δήλωσε σχετικά: “Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα που θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Μίλωνα, ενός από τους πιο ιστορικούς συλλόγους που έχει θέσει φιλόδοξους και ταυτόχρονα ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον. Η οργάνωση που συνάντησα, η επαγγελματική φιλοσοφία και το όραμα της Διοίκησης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο ώστε να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας. Τα καλύτερα έρχονται για τον Μίλωνα.”
Νίκο καλωσόρισες στην οικογένεια του Μίλωνα».

kokkalis milon parousiasi me psilea

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …