Κεντρική Ειδήσεις Παππάς: «Δεν θα έπινα τσίπουρα με τον Τζόρτζεβιτς, θα ξανά ζούσα το τρίποντο του Σπανούλη»

Παππάς: «Δεν θα έπινα τσίπουρα με τον Τζόρτζεβιτς, θα ξανά ζούσα το τρίποντο του Σπανούλη»

nikos pappas panathinaikos opap athens eb19

Ο Νίκος Παππάς κάθε φορά που δίνει συνέντευξη, μας δίνει πολλές ωραίες ατάκες. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής βρέθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, τον Τζόρτζεβιτς, την καλύτερη πεντάδα της Εθνικής και τον Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή Airball του Comedy Lab:

Σε ερώτηση για την ενασχόλησή του με το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, o έμπειρος γκαρντ σημείωσε: «Μιλάμε αρχικά για κάτι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είσαι πολύ καλός αθλητής για να το καταφέρεις αυτό. Είναι άλλο… έργο. Αξιοθαύμαστη η προσπάθειά τους. Δεν τους λυπάσαι αυτούς τους ανθρώπους. Τους θαυμάζεις με όλη σου την ψυχή και αυτό με έκανε να έχω μία στενότερη σχέση. Το εκτίμησαν αυτό και μου έκαναν την πρόταση. Τους ευχαριστώ. Δεν έτυχε να παίξω λόγω του Covid-19, αλλά ήταν ένα από τα πιο ωραία πράγματα που μου πρότειναν ποτέ.

Έχει ξύλο. Εμένα μου μοιάζει και επικίνδυνο. Είναι όμως τέτοιο το πάθος… Το ζουν. Έχουν την φανέλα του Παναθηναϊκού, παίζουν με απόλυτη ανιδιοτέλεια. Δεν σκέφτονται τα συμβόλαια. Είναι η πεμπτούσια της αγάπης. Εγώ είμαι Παναθηναϊκός, αλλά για παράδειγμα μπορεί να μπω στο γήπεδο και να σκέφτομαι την γκόμενα, τα λεφτά, το Instagram, το μαλλί. Εκεί παίζουν με πάθος. Θα ήθελα πολύ να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να παίξουν αυτά τα παιδιά. Αυτό θα ήθελα. Το αξίζουν απόλυτα. Αν θες να δεις Παναθηναϊκό, πρέπει να δεις αυτά τα παιδία, αυτή την ομάδα».

Για τις πρώτες σημείωσε: «Οι τραυματισμοί και όταν έφυγε ο κύριος Θανάσης. Δεν έχω καμία απώλεια δικών μου ανθρώπων, αλλά αυτό με πόνεσε πάρα πολύ».

Για τις καλύτερες στιγμές του: «Τα πρωταθλήματα ήταν ιδιαίτερα. Οι κούπες, οι μεγάλες εμφανίσεις. Αυτά σε στιγματίζουν».

Σχετικά με την καλύτερη πεντάδα στην ιστορία της Εθνικής, σημείωσε:

«Γκάλης, Γιάννης, Παπαλουκάς, Φάνης, Μπουρούσης. Προφανώς θα έβαζα και Διαμαντίδη, Σπανούλη και Γιαννάκη, αν το πηγαίναμε με θέσεις».

Λίγο αργότερα, οι παρουσιαστές της εκπομπής έθεσαν κάποια διλήμματα στον έμπειρο άσο:

Τσίπουρα με τον Τζόρτζεβιτς ή μία σεζόν με τον Γιατζόγλου: «Κοίτα, με τον Τζόρτζεβιτς δεν είχα πολλά πάρε-δώσε, αλλά δεν θα έπινα ποτέ τσίπουρα μαζί του. Με τον Γιατζόγλου θα του έκανα την ζωή δύσκολη. Θα του άξιζε».

High five με τον Ζούρο ή να ζήσει ξανά τον τελικό του 2016 με το τρίποντο του Σπανούλη: «Τώρα με τον Covid-19, high-five… Αυτά τα ματς μένουν για πάντα. Θα το ζούσα άλλες 50 φορές και ας ήταν άσχημο το τέλος. Ειδικά αν στην άλλη μεριά είναι το δίλημμα με τον Ζούρο».

Τέλος, για το… περιβόητο μονό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τόνισε: «Του έκανα μία πρόταση ξανά, αλλά… κο-κο. Μιλάμε για έναν τύπο παγκόσμιας εμβέλειας. Έχουμε έναν οργανισμό που είναι χτισμένος πάνω του. Έστω και αν κάποτε τον… γλέντησε ο Νίκος Παππάς».

Εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…