Κεντρική Ειδήσεις Ομάδα εργασίας Υπουργείου – Super League για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Ομάδα εργασίας Υπουργείου – Super League για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Η κυβέρνηση μαζί με τους αρμόδιους φορείς έχουν θέσει ως στόχο την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα τη νέα σεζόν. Γι αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε ομάδα εργασίας, που αποτελείται από το Υπουργείο και τη Super League, η οποία θα καταρτίσει πλάνο, για το πως θα επιστρέψει ο κόσμος στις κερκίδες τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τον προηγούμενο Οκτώβριο είχε δημιουργηθεί ένα σχετικό πλάνο, το οποίο όμως δεν θα εφαρμοστεί, καθώς τότε δεν υπήρχε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Η Ομάδα Εργασίας θα φτιάξει ένα νέο πλάνο, στο οποίο θα αναφέρονται όλοι οι παράμετροι και ακριβές τρόπος επιστροφής του κόσμου στο γήπεδο.

Σ΄αυτό θα αναφέρεται ο τρόπος, που ο κόσμος θα παίρνει εισιτήρια, θα κάθεται στις κερκίδες και το πως θα πηγαίνει και θα φεύγει από το γήπεδο. Στο πλάνο θα έχει αρκετές παραμέτρους και θα εξηγεί τι θα γίνει με τον κόσμο, που είναι εμβολιασμένος και τι με αυτόν που δεν έχει κάνει εμβόλιο. Θα εξηγείται δηλαδή αν όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο θα πρέπει να κάνουν self test, rapit test ή μοριακό για να μπορέσουν να εισέλθουν στα γήπεδα.

Στόχος είναι τα γήπεδα να γεμίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο ποσοστό στο τραπέζι, καθώς θα εξαρτηθεί από τους ειδικούς, αλλά και από την κυβέρνηση.

Ο υφυπουργός Αθλητισμούς, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε σχετική ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Ακόμα ένα βήμα αθλητικής επανεκκίνησης: Μαζί με Επιτροπή Λοιμωξιολόγων & συνεργασία
Super League.

Συστήνουμε Ομάδα Εργασίας, για άμεσ πλάνο, για οδηγό επιστροφής φιλάθλων στα γήπεδα. Ποιοι, πόσοι πότε, βασισμένα στα Πρωτόκολλα που είχαν ετοιμαστεί πέρσι & θα επικαιροποιηθούν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Εφήβων: Αναχωρεί για το Τελ Αβίβ

Η Εθνική Εφήβων παίρνει τη δική της σειρά για τα European Challenger. Αναχωρεί αύριο (1/8)…