Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Γιατί όχι στο ΣΕΦ;

Ολυμπιακός: Γιατί όχι στο ΣΕΦ;

sef jpg

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον λόγους να συμφωνήσουν με την Κυβέρνηση για τη μακροχρόνια μίσθωση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Το… σπίτι του για τα επόμενα χρόνια αναζητά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» όλο αυτό τον καιρό αναζητούσαν χώρους ώστε να στεγάσουν το μπασκετικό τους τμήμα κι ενώ κοίταζαν δεξιά και αριστερά, ίσως τελικά η λύση να ήταν μπροστά τους!

Μπορεί οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος να ήθελαν η ομάδα να αποκτήσει τη δική της μπασκετική έδρα και κοίταζαν τόσο την περίπτωση του ελληνικού, όσο και άλλους χώρους, όμως τελικά ίσως η λύση να είναι το ΣΕΦ.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πρέπει να εκσυγχρονιστεί, αφού κάτι τέτοιο θα ωφελήσει την ευρύτερη περιοχή. Και ο Ολυμπιακός μπορεί να συμμετάσχει σε αυτό το πρότζεκτ. Εφόσον η διοίκηση του ΣΕΦ αποφασίσει να εκσυγχρονίσει τους εσωτερικούς χώρους, όπως έκανε και στους εξωτερικούς του, ο Ολυμπιακός μπορεί να έρθει με μια πρόταση στην κυβέρνηση ώστε να μπορέσει να στεγαστεί εκεί τα επόμενα χρόνια, συμμετέχοντας και ο ίδιος στις εργασίες.

Η διαδικασία μπορεί ακόμα να μην έχει πάρει… μπροστά, ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξει κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα μπορεί να αποκτήσει τη δική της, πλέον, έδρα αφού θα ζητήσει παραχωρητήριο για πολλά χρόνια. Θα έχει την ευκαιρία να κάνει και τις αναγκαίες παρεμβάσεις για να μετατραπεί το ΣΕΦ σε μια αμιγώς μπασκετική έδρα, αν αυτό αποφασίσουν να κάνουν τα στελέχη της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…