Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός «Ο Πρίφτης περιμένει στην γωνία την δουλειά του Κάτας»

«Ο Πρίφτης περιμένει στην γωνία την δουλειά του Κάτας»

Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης πραγματοποίει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με την συμμετοχή στους τελικούς του Eurocup και της βαλτικής λίγκας, ωστόσο δημοσιογράφος του εξωτερικού τον συνδέει εκ νέου με τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Οράσιο Κάουτσι, ο οποίος αφού σύνδεσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Παρτίζαν, ανέφερε ότι ο Πρίφτης έχει σταμπάρει την δουλειά του Κάτας στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο Backdoor Podcast υπονόησε ότι η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν είναι ικανοποιημένη από το έργο του Κάτας στην ομάδα, με τον Πρίφτη να έχει γνώση και να περιμένει στην γωνία. Φυσικά, όπως γνωρίζουμε ο τεχνικός της Ούνικς ήταν πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού και πριν την έλευση του Κάτας στην ομάδα, ωστόσο εκείνη την περίοδο δεν επιθυμούσε να αναλάβει τους Πράσινους.

Επίσης, ο ίδιος ο Πρίφτης σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι θα ήθελε να αναλάβει κάποια στιγμή τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μετά την επιτυχία και την προοπτική συμμετοχής στην Ευρωλίγκα – χωρίς πίεση – με την Ούνικς, είναι άγνωστό ποιες είναι οι προθέσεις του αυτή την περίοδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…