Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μέλι και στο βάθος… Μήτογλου

Μέλι και στο βάθος… Μήτογλου

nicolo melli

Η Αρμάνι Μιλάνο προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και φαίνεται ότι έχει θέσει υψηλούς μεταγραφικούς στόχους. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα θέλει να ενισχυθεί σημαντικά και γι αυτό θέλει να πυροδοτήσει τη… βόμβα Νικολό Μέλι. Αν δεν τα καταφέρει η ιταλική ομάδα θα στραφεί σε άλλη εξαιρετική λύση, η οποία ακούει στο όνομα Ντίνος Μήτογλου.

O Έτορε Μεσίνα θέλει να επαναπατρίσει τον Νικολό Μέλι, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Ο Ιταλός φόργουορντ μετακόμισε τη σεζόν 2019-20 από τη Φενέρμπαχτσε στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, όπου έμεινε μέχρι τα μέσα της φετινής σεζόν. Στις ΗΠΑ ο Μέλι δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, αλλά όσο ήταν στην Ευρωλίγκα σάρωσε.

Η Αρμάνι θα κάνει τα πάντα για να τον κάνει δικό της, αλλά αν δεν τα καταφέρει θα στραφεί στη δεύτερη λύση της, η οποία είναι ο Ντίνος Μήτογλου. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, που δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του με του «πράσινους», αρέσει πολύ στον Έτορε Μεσίνα και τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του.

Φέτος, ο Ντίνος Μήτογλου έκανε το step up και ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού. O Έλληνας καλαθοσφαιριστής ανέβασε κατακόρυφα τα νούμερα του και στη φετινή Ευρωλίγκα μέτρησε 9,3 πόντους και 5.4 ριμπάουντ, ενώ στην Ελλάδα είχε 11.2 πόντους και 6.4 ριμπάουντ.

Ο Μήτογλου αναμένεται να αποτελέσει μήλο της έριδος στην Ευρωλίγκα αν τελικά αποφασίσει να μην ανανεώσει στον Παναθηναϊκό. Η Αρμάνι Μιλάνο δεδομένα ενδιαφέρεται γι αυτόν, αλλά και άλλες ομάδες της διοργάνωσης αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…