Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μέλι και στο βάθος… Μήτογλου

Μέλι και στο βάθος… Μήτογλου

nicolo melli

Η Αρμάνι Μιλάνο προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και φαίνεται ότι έχει θέσει υψηλούς μεταγραφικούς στόχους. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα θέλει να ενισχυθεί σημαντικά και γι αυτό θέλει να πυροδοτήσει τη… βόμβα Νικολό Μέλι. Αν δεν τα καταφέρει η ιταλική ομάδα θα στραφεί σε άλλη εξαιρετική λύση, η οποία ακούει στο όνομα Ντίνος Μήτογλου.

O Έτορε Μεσίνα θέλει να επαναπατρίσει τον Νικολό Μέλι, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Ο Ιταλός φόργουορντ μετακόμισε τη σεζόν 2019-20 από τη Φενέρμπαχτσε στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, όπου έμεινε μέχρι τα μέσα της φετινής σεζόν. Στις ΗΠΑ ο Μέλι δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, αλλά όσο ήταν στην Ευρωλίγκα σάρωσε.

Η Αρμάνι θα κάνει τα πάντα για να τον κάνει δικό της, αλλά αν δεν τα καταφέρει θα στραφεί στη δεύτερη λύση της, η οποία είναι ο Ντίνος Μήτογλου. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, που δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του με του «πράσινους», αρέσει πολύ στον Έτορε Μεσίνα και τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του.

Φέτος, ο Ντίνος Μήτογλου έκανε το step up και ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού. O Έλληνας καλαθοσφαιριστής ανέβασε κατακόρυφα τα νούμερα του και στη φετινή Ευρωλίγκα μέτρησε 9,3 πόντους και 5.4 ριμπάουντ, ενώ στην Ελλάδα είχε 11.2 πόντους και 6.4 ριμπάουντ.

Ο Μήτογλου αναμένεται να αποτελέσει μήλο της έριδος στην Ευρωλίγκα αν τελικά αποφασίσει να μην ανανεώσει στον Παναθηναϊκό. Η Αρμάνι Μιλάνο δεδομένα ενδιαφέρεται γι αυτόν, αλλά και άλλες ομάδες της διοργάνωσης αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Τα αποτελέσματα του NBA

Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Με τους Ντάντζελο Ράσελ, Λεμπρόν Τζέιμς και Ά…